.İmg Uzantılı Oyunu Dosyasını Yüklemek ?
-
s.a arkadaslar winnig eleven oyununu netten indirdim fakat 463.000 mb boyutlu bi tane .İMG dosyası cıktı içinden şimdi bu dosyayı hangi program ile yüklenebilir bi formata cevirebiliriz :) Deamon Tollz u denedim olmadı..
-
alchol u dene bi
-
DeamonTool'u kullan
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=dosya&folderid=30467
-
@ZyreX---
zipi aç karşına çıkan dosya zaten direk NERO7 ile birlikte aç şeklinde tıklayacaksın cd ye yazmak isteyecek.
-------------------------------------------
Dedigin gibi bi olay olmadı bnde Nero Smart kullanıyorum nero 7 yi mi yüklemek gereq illa baska bir yolu yokmudur ? bu .img yi direk cd ye yazdırtsak nerodan calısırmı ? walla 2 tane boş dc im war onagöre haa :D
-
nero yu dene neronun sanal cd şeysi açar onu yada en sağlamı virtual drive yi dene
-
Hacı Virtual Drive olmazzz..Clone Cd ile yazmayı dene.Gelen dosya ccd olsaydı kesin olur derdim ama bir dene..Cd yi nero ile de olsa klasik yazma..Ben daha önce yaktım.Ben Nero 7 yi yükledim ve öyle yaptım..Alkol(52-120),Virtual image formatı için olmuyor..Yapacağın iş Nero kullanmak,Nero Express falan yapabilir.Bende o da yüklüydü ama 7 çıktı ekrana,o şekil yaptım.
Birde unutmayın netten indirdiğiniz oyunlar bir Cd ye yazılacak boyuttan fazlaysa(750-900 gibi,2 cd olmadığını anlarsınız herhalde,2CD olduğunda daha başka.) Asla Nero kullanmayın(zaten kullanamazsınız) Arkadaş cd boyutundan fazla olduğundan DVD ye yazmayı denedi :) Clone CD kullanın..
Toplam Hit: 3048 Toplam Mesaj: 7