folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder .İmg Uzantılı Oyunu Dosyasını Yüklemek ?

.İmg Uzantılı Oyunu Dosyasını Yüklemek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    s.a arkadaslar winnig eleven oyununu netten indirdim fakat 463.000 mb boyutlu bi tane .İMG dosyası cıktı içinden şimdi bu dosyayı hangi program ile yüklenebilir bi formata cevirebiliriz :) Deamon Tollz u denedim olmadı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    alchol u dene bi

çocuktum,büyüdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rulman
    rulman's avatar
    Erkek
    DeamonTool'u kullan

Rulman
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=dosya&folderid=30467
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    @ZyreX---
    zipi aç karşına çıkan dosya zaten direk NERO7 ile birlikte aç şeklinde tıklayacaksın cd ye yazmak isteyecek.
    -------------------------------------------
    Dedigin gibi bi olay olmadı bnde Nero Smart kullanıyorum nero 7 yi mi yüklemek gereq illa baska bir yolu yokmudur ? bu .img yi direk cd ye yazdırtsak nerodan calısırmı ? walla 2 tane boş dc im war onagöre haa :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delikadir
    delikadir's avatar
    Erkek
    nero yu dene neronun sanal cd şeysi açar onu yada en sağlamı virtual drive yi dene

Benim için havada orta parmaklar Gören adam sanır hepsi yavşaklar son kalenderi delikadir size patlar zevki sefa sizin uçun alçaklar "www.zirvesoft.com -The great 3 people Programming Army"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Hacı Virtual Drive olmazzz..Clone Cd ile yazmayı dene.Gelen dosya ccd olsaydı kesin olur derdim ama bir dene..Cd yi nero ile de olsa klasik yazma..Ben daha önce yaktım.Ben Nero 7 yi yükledim ve öyle yaptım..Alkol(52-120),Virtual image formatı için olmuyor..Yapacağın iş Nero kullanmak,Nero Express falan yapabilir.Bende o da yüklüydü ama 7 çıktı ekrana,o şekil yaptım.

Birde unutmayın netten indirdiğiniz oyunlar bir Cd ye yazılacak boyuttan fazlaysa(750-900 gibi,2 cd olmadığını anlarsınız herhalde,2CD olduğunda daha başka.) Asla Nero kullanmayın(zaten kullanamazsınız) Arkadaş cd boyutundan fazla olduğundan DVD ye yazmayı denedi :) Clone CD kullanın..
Toplam Hit: 3048 Toplam Mesaj: 7