folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İmkansız Demeyin

İmkansız Demeyin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek

arkadaşlar...geçen gün bitanevelet bana bi soru sordu soru şu :

"azılı bir katil yakalanıyor herkes bu adamın idamını istiyor amahakimadamın eski arkadaşlarından birisi çıkıyor hakim diyorki herkese""" yamillettamam biz bu adamı idamedicezamaarkadaşımdır onu kandıralım önüne kapalı zarfta iki tane seçenek sunalım diyelimki : bakbu zarflardan birisinde idam diğerinde ise serbest yazıyor seç bakalım:......ama biz zarfların ikisene de idam yazalım....hemarkadaşımın kalbi kırılmamış olur hemde idam etmiş oluruz..."  buraya kadarher şeynormal ama bu adam katil öyle bir şey yapıyorki serbest kalıyor :) çıldıracam ya bulamadımcevabı bilen varsa söyleyebilirmi ?

BaBaMa değerimi sordum : "dünyalar kadar oğlum" dedi ,dünyanın değerini sordum :" 5 para etmez Dedi" çelişKi !!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    kağıtları deiştiriodur:) sınav sorularını çalıo gibi işte 
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek

nickimyok bunu yazdı:

kağıtları deiştiriodur:) sınav sorularını çalıo gibi işte 

:))

BaBaMa değerimi sordum : "dünyalar kadar oğlum" dedi ,dünyanın değerini sordum :" 5 para etmez Dedi" çelişKi !!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bence secim yapmıyor........
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    barbun
    barbun's avatar
    Erkek
    Adam kağıtlardan birini seçip ham yapıyooooor. Geriye kalan kağıdı gösterip işte bunda idam yazdığına göre yuttuğumda serbest yazması gerekli diyiiip kurtuluyooor. Masalda burda bitiyoor.

Haklıyım Haklısın HACKLI.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

şimdi nerdeyn geldiyse benimde aklıma geldi sen bunu yazınca..

zamanında ülkenin birinde cuma namazına gitmiyenlerini idam ediyorlarmış.. adamın biriside abdest almış namaza giderken kadının birisini görmüş.. adam dayanamamış namaza gitmemiş karıyı becermiş.. sonra namazda bunun olmadıgı anlaşılmış vezirle padişahın önüne çıkarmışlar bunu.. padişah  sormuş son 3 isteğin nedir diye sormuş..

adam demiş 1. isteyim vezirim kusura bakmayın ama benim gözüm senin karıda demiş.. vezir kızmış nasıl olur falan demiş.. sonra padişah demiş oluversin zaten adam ölcek demiş.. sonra adam bi güzel onu becermiş..

2. isteğini sormuşlar.. adam demiş padişahım kusura bakmayın ama sizin karıdada benim gözüm var.. sonra padişah kızmış falan.. vezir devreye girmiş benim karıyı yaptıya nolcak nede olsa ölecek adam demiş.. sonra onuda becermiş adam..

3. isteğini sormuşlar.. adam vezirle padişaha ters ters bakmış walla padişahım ve vezirim kusura bakmayın ama benim gözüm ikinizdede wardı demiş :D

sonra padişah demiş kim dedi bu adam namazda yoktu diye demiş adam benim yanımda kıldı demiş vezir ewet bende gördüm bizim yanımızda kıldı demiş :D:D::D

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek
    barbun bunu yazdı:

Adam kağıtlardan birini seçip ham yapıyooooor. Geriye kalan kağıdı gösterip işte bunda idam yazdığına göre yuttuğumda serbest yazması gerekli diyiiip kurtuluyooor. Masalda burda bitiyoor.

helalll olsun sana be :) çokkk mantıklı zaten cevapda bu olmaı bravo tebrikler kardeş !!!

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    barbun bunu yazdı:

helal bea
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek
    adamın cevabı doğru ! bu sorunun cevabı bu !

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    barbun bunu yazdı:

muhahah hll olsun dai

NesTo | same shit diffirent asshole
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    gayet mantıklı. tebrikler.
Toplam Hit: 1529 Toplam Mesaj: 11