İmkansız Demeyin
-
arkadaşlar...geçen gün bitanevelet bana bi soru sordu soru şu :
"azılı bir katil yakalanıyor herkes bu adamın idamını istiyor amahakimadamın eski arkadaşlarından birisi çıkıyor hakim diyorki herkese""" yamillettamam biz bu adamı idamedicezamaarkadaşımdır onu kandıralım önüne kapalı zarfta iki tane seçenek sunalım diyelimki : bakbu zarflardan birisinde idam diğerinde ise serbest yazıyor seç bakalım:......ama biz zarfların ikisene de idam yazalım....hemarkadaşımın kalbi kırılmamış olur hemde idam etmiş oluruz..." buraya kadarher şeynormal ama bu adam katil öyle bir şey yapıyorki serbest kalıyor :) çıldıracam ya bulamadımcevabı bilen varsa söyleyebilirmi ?
-
kağıtları deiştiriodur:) sınav sorularını çalıo gibi işte
-
nickimyok bunu yazdı:
kağıtları deiştiriodur:) sınav sorularını çalıo gibi işte:))
-
bence secim yapmıyor........
-
Adam kağıtlardan birini seçip ham yapıyooooor. Geriye kalan kağıdı gösterip işte bunda idam yazdığına göre yuttuğumda serbest yazması gerekli diyiiip kurtuluyooor. Masalda burda bitiyoor.
-
şimdi nerdeyn geldiyse benimde aklıma geldi sen bunu yazınca..
zamanında ülkenin birinde cuma namazına gitmiyenlerini idam ediyorlarmış.. adamın biriside abdest almış namaza giderken kadının birisini görmüş.. adam dayanamamış namaza gitmemiş karıyı becermiş.. sonra namazda bunun olmadıgı anlaşılmış vezirle padişahın önüne çıkarmışlar bunu.. padişah sormuş son 3 isteğin nedir diye sormuş..
adam demiş 1. isteyim vezirim kusura bakmayın ama benim gözüm senin karıda demiş.. vezir kızmış nasıl olur falan demiş.. sonra padişah demiş oluversin zaten adam ölcek demiş.. sonra adam bi güzel onu becermiş..
2. isteğini sormuşlar.. adam demiş padişahım kusura bakmayın ama sizin karıdada benim gözüm var.. sonra padişah kızmış falan.. vezir devreye girmiş benim karıyı yaptıya nolcak nede olsa ölecek adam demiş.. sonra onuda becermiş adam..
3. isteğini sormuşlar.. adam vezirle padişaha ters ters bakmış walla padişahım ve vezirim kusura bakmayın ama benim gözüm ikinizdede wardı demiş :D
sonra padişah demiş kim dedi bu adam namazda yoktu diye demiş adam benim yanımda kıldı demiş vezir ewet bende gördüm bizim yanımızda kıldı demiş :D:D::D
-
barbun bunu yazdı:
Adam kağıtlardan birini seçip ham yapıyooooor. Geriye kalan kağıdı gösterip işte bunda idam yazdığına göre yuttuğumda serbest yazması gerekli diyiiip kurtuluyooor. Masalda burda bitiyoor.
helalll olsun sana be :) çokkk mantıklı zaten cevapda bu olmaı bravo tebrikler kardeş !!! -
barbun bunu yazdı:
helal bea -
adamın cevabı doğru ! bu sorunun cevabı bu !
-
barbun bunu yazdı:
muhahah hll olsun dai -
gayet mantıklı. tebrikler.