İmkb"De Çalışanlar
-
Müridler ben kaç gündür şeyi merak ediom:Haberlerde falan çıkıyor imkb izlemişsinizdir.50 civarında belki daha fazla adam oturmuş orda karşılarında dev ekrandan hisse senetleri falan geçiyo onlar da üst tuşları renkli klavyeriyle dos ekranı gibi bi yerde bişeyler yapıyorlar.Ne yapıyor bu adamlar?Ne işe yarıyorlar?Hangi prog. kullanıyorlar?Acaba iyi para alıyorlarmı?Sorularımı cevaplarsanız çok memnun olurum.Şimdiden teşekkür ederim...
-
hocam borsa gerçek manada şirketlerin hisselerini halka satmsaıdır hisselere ilgi ne kadr fazla ise kağıtlar yükselir ama türkiyede hatta dünyada şirketlere ortak olmak için borsaya girmiyo para kaznmak için ama emin ol ailem bu işlerde olduğu için biliyom sadece büyükler kazanır ufak yatırımcıda çok az veya genelde batar çünkü senin 1 liran var benim 1000 liram ahngimiz kağıtları yükseltip düşürebiliriz
sana tavsiyem bulaşma
-
Bir bilen yok mu şu meseleyi ey müridler...
-
peder uğraşıyo borsayla sikindirik bi iş bulaşmayın derim
-
ya adam borsaya gireyim dememiş ki:D borsa haberlerinde o bilgisayar başıundakiler neyle uğraşıyor diyor...
-
ibm in war yada eski adıyla os/2 diye bi işletim sistemi var çoğu banka onu kullanır ama borsayı bilemem git bi borsacıyla tanış bence nette emeklilerden bi tane bulursun yada aratmadıysan googlede arat
-
tam olarak şoyle ben hisse alırken sen hisse alırken örneğin işbanktan aldık aldıkta nasıl aldık bunu imkb ye kim iletti işte bu adamlar onları iletiyor işleri çok stresli İsimler "BROKER" diye geçer...maaşları çok dolgun çünkü çok stresli meslekleri var bir 0 yanlıs koyduu anda hem kendi sirketi hem araı kurum hem kişi zarar eder...
-
Aradığın bilgileri İşletme Fakültesi 4. Sınıf Sermaye Piyasası ve Finansal Kurumlar Kitabında bulabilirsin.