folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İmplant Hakkında Bilgisi Olan ?

İmplant Hakkında Bilgisi Olan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    subasici
    subasici's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalar önde bir dişim eksik, köprü yaptırmak istemiyorum, herkes implant önerdi. Fakat nereye gittiysem 1800 tl yi aşan fiyatlar verdiler, ee haliyle öğrenciyken o kadar da ödeyemiyorum. Şöyle ucuz yollu işini iyi yapan biri varsa öneriseniz sevinirim bütçem tavan 1500 tl dir.

Hadi sen git işine de herkes kendi çişine.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAKMAN
    HAKMAN's avatar
    Erkek

Hocam diş hastaneleri artık özelleri arattırmıyor. Okmeydanın il özel idaresinin diş hastanesine var bir gez dolaş bak göreceksin. Sigortan varsa ücrete gerek para verecek ucuza halledersin. Karar senin..

Ben Mevlana değilim.. Adam ol öyle gel..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

üniversite hastanesine git

fiyat biraz daha uygun olur

zaten bu iş üniversite hastanesinde yapılır çünkü en iyi diş hekimleri orda

diğer kendi muayenesi olanlar yüksek fiyat söyler

bide implantlar euro cinsinden satılır...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    subasici
    subasici's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HAKMAN bunu yazdı

Hocam diş hastaneleri artık özelleri arattırmıyor. Okmeydanın il özel idaresinin diş hastanesine var bir gez dolaş bak göreceksin. Sigortan varsa ücrete gerek para verecek ucuza halledersin. Karar senin..

Hocam amann okmeydanından ağzım yandı :D 2 dolgu yaptırdım haa hoş beleşti ne beklersin 2 ay sonra dolguların hepsi mideme gitti :) tekrar özele bayıldım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    subasici
    subasici's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

üniversite hastanesine git

fiyat biraz daha uygun olur

zaten bu iş üniversite hastanesinde yapılır çünkü en iyi diş hekimleri orda

diğer kendi muayenesi olanlar yüksek fiyat söyler

bide implantlar euro cinsinden satılır...

hocam aslında iü deyim fakat çapanın 1,5 yıllık kontenjanı doluymuş ve randevu telefonlarına bakmıyorlar hemen doluyor daha doğrusu bildiğin başka üniversitesi hastenesi var mı istanbulda.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAKMAN
    HAKMAN's avatar
    Erkek
    wr3kcer bunu yazdı
    HAKMAN bunu yazdı

Hocam amann okmeydanından ağzım yandı :D 2 dolgu yaptırdım haa hoş beleşti ne beklersin 2 ay sonra dolguların hepsi mideme gitti :) tekrar özele bayıldım.

Kardeş buda senin kısmet aileme orada tedavi oldu 2 senedir bir şey yok..

Not:amerikan hastanesinin arkasında marmara diş fakültesi var. İyi olduğunu duydum gitmedim..

Ben Mevlana değilim.. Adam ol öyle gel..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    subasici
    subasici's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HAKMAN bunu yazdı
    wr3kcer bunu yazdı
    HAKMAN bunu yazdı

Kardeş buda senin kısmet aileme orada tedavi oldu 2 senedir bir şey yok..

Not:amerikan hastanesinin arkasında marmara diş fakültesi var. İyi olduğunu duydum gitmedim..

hmm teşekkür ettim hocam bir araştırayım orayı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

köprü yaptır hocam implantla uğraşınca ne geçicek eline :d ben yarın bi gidicem diş için oyucak biçicekler beni, 1-2 haftayada implant yaptırırım heralde, öğrenip yaparım sana :D

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    subasici
    subasici's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

köprü yaptır hocam implantla uğraşınca ne geçicek eline :d ben yarın bi gidicem diş için oyucak biçicekler beni, 1-2 haftayada implant yaptırırım heralde, öğrenip yaparım sana :D

hocam takipçininim haberin olsun :) birde ne kadara patlıyor ayıptır sorması ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

çenemde 3 tane var harcadım para 7 binlira 1000 dolar tanesi türk yapımı israil yapımı alman malı amerikan malı var en kaliteli olanı amerikan ile alman olan gerisi daha ucuz ama tırt

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    subasici
    subasici's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    EcHoLL bunu yazdı

çenemde 3 tane var harcadım para 7 binlira 1000 dolar tanesi türk yapımı israil yapımı alman malı amerikan malı var en kaliteli olanı amerikan ile alman olan gerisi daha ucuz ama tırt

hocam büyük geçmiş olsun baya pahalıymış, en iyisi biz tsk ya gittiğimizde onun hizmetlerinden faydanlanmayı bekleyelim.

Toplam Hit: 821 Toplam Mesaj: 11