folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder İmza İçin Gerçeklik Testinden Anlıyanlar Ve Hukukçular Bakabilirmi

İmza İçin Gerçeklik Testinden Anlıyanlar Ve Hukukçular Bakabilirmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar diyelimki ben biyere bir imza attım örn bankada para yatırırken dekontun üstüne imza attım arada kopya kağıdı vardı imzamı kağıda kopyaladılar ben o dekontu mahkemeye teslim etsem kağıttaki imzanın dekonttan kopyalandığı anlaşılırmı anlaşılırsa hukuken kağıda yazılan şeylerden ben sorumlu olurmuyum ayrıca tcnumaramıda biliyor sözkonusu banka memuru diyelim misal yani evet cevaplarınızı bekliyorum

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

labaratuvara gönderip doku testi yaparlar her eğer taklitse diğer türlüde çok rahat çıkarırlar

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyKo
    HyKo's avatar
    Erkek

hocam hukukta ispat yükü vardır. türk medeni kanunu bunu düzenlemiştir. ispat yüküne göre kanunda aksi bulunmadıkça taraflardan her biri hakkını dayandırdıgı olguların varlıgını ispatla yükümlüdür. resmi belgelri bundan farklı düzenlemiştir resmi sicil ve senet kanıt sayılır. yani senın imzanın kopyasını alıp üstüne bana 1 trilyon borcu vardır yazıp senden alamaz. sordugun buysa eğer.

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
Toplam Hit: 846 Toplam Mesaj: 4