İmza Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek

hobi olarak foto çekiyorum  ve çektiğim fotoğraflara  koyacak guzel bir imza yapamadım. 

"Metin Görener" yazılı bir  imza hazırlıyıverecek olan murid varmıdır? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

En iyisi ıslak imza

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

At şeyine kelebek konmuş gibi fotoğrafların üzerine bişey yazmayın abi , kendine imza değilde bi logo gibi bişi uydur fotoraflarında onu yap bi kenarına olsun bitsin ,   " mg "   gibi bişey yeter sana özgü olsun yeter. 

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

Vivaldi yazı tipi iyi gibi hacım not defteri açıp ordan dene, imza şeklinde birçok yazı tipi var beğendiklerini seç ordan.

saybirs tarafından 02/Mar/14 23:20 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Cupofcoffee bunu yazdı

At şeyine kelebek konmuş gibi fotoğrafların üzerine bişey yazmayın abi , kendine imza değilde bi logo gibi bişi uydur fotoraflarında onu yap bi kenarına olsun bitsin ,   " mg "   gibi bişey yeter sana özgü olsun yeter. 

Katiliyorum.. isim soyisim yerine logo yada en fazla uc harften olusan isim kombinasyonları falan bole daha gizemli daha cekici olur  bide imzanin rengi ates kirmizisi olursa iyi olur 

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Birisi bana A.R.D olarak transparent ayarlayabilirmi?

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek

aslında doğrusunu diyorsunuz ama ben yinede  ismimim yazılı olduğu imzayı kullanmak istiyorm =) 

Toplam Hit: 1337 Toplam Mesaj: 8