In Design Cs4 Portable
-
Arkadaşlar elinde çalışan In Design CS4 Portable olan varmı? Olan arkadaşlardan paylaşmalarını rica ediyorum.
2-3 tane google dan arayarak buldum.1 i çalışmıyor.Diğer 2 si win7 de hata veriyor.
Özellikle belirteyim kurulumlu olanı istemiyorum.Portable ve cs4 olması önemlidir.Flash bellekte taşıyıp kullanıyorum.
Saygılarımla,
opusdei
-
CS4 olması şart mı? Evde CS5 var ve portable yapmayı deneyebilirim istersen. CS4'de olacaktı da Allah bilir handi klasörün içinde. :D
-
Caliber bunu yazdı:
-----------------------------
CS4 olması şart mı? Evde CS5 var ve portable yapmayı deneyebilirim istersen. CS4'de olacaktı da Allah bilir handi klasörün içinde. :D
Hocam şimdi photoshop, illustrator ve in design i öğreniyorum.Onlara cs4 ile başladık.Doğal olarak cs4 olması şart. -
hoca bende portable yokta sana bısı sorcam ne ıcın kullanıyosun bu programı ?
-
Caliber bunu yazdı:
-----------------------------hocam kurulum ılac mılac ne var ?
-
banada indesign lazım ya. sürümü ve portable olup olmaması önemli değil. yeter ki hızlıca indirebileyim, mümkünse torrent.
-
Demekki gerçekten zor bulunuyor. =))
Ben kurs görüyorum.Bana portable olanı lazım ki gittiğim heryerde kullanabileyim.Hepsinde kurulum, serial crack vs.. uğraşmak zor geliyor yaa...
-