İnanal Card Kullananlar?
-
Merhabalar,
Legal veya illegal tüm işlemlerim için kullandığım inanal kartla ilgili bir sorunum var. Daha doğrusu denemediğim için sorun olup olmayacağını merak ediyorum.
Ben bu inanal kartı kendi sitesinden tanımladım. Paypal'da da kullanıyorum. Ödemeleri yapıyorum vs. Herhangi bir sorun çıkmıyor. Ancak diyelim ki paypal'dan bana ödeme yapıldı. O zaman ne olacak?
Bildiğim kadarıyla inanal kart ön ödemeli. Yani nakit olarak bakiye yükleyebilirsiniz. Paypal'a yatan parayı inanal karta ön ödeme olarak alma şansım olabilir mi? Denemiş olan veya bilgisi olan var mı?
-
HannibALgan bunu yazdı
Merhabalar,
Legal veya illegal tüm işlemlerim için kullandığım inanal kartla ilgili bir sorunum var. Daha doğrusu denemediğim için sorun olup olmayacağını merak ediyorum.
Ben bu inanal kartı kendi sitesinden tanımladım. Paypal'da da kullanıyorum. Ödemeleri yapıyorum vs. Herhangi bir sorun çıkmıyor. Ancak diyelim ki paypal'dan bana ödeme yapıldı. O zaman ne olacak?
Bildiğim kadarıyla inanal kart ön ödemeli. Yani nakit olarak bakiye yükleyebilirsiniz. Paypal'a yatan parayı inanal karta ön ödeme olarak alma şansım olabilir mi? Denemiş olan veya bilgisi olan var mı?
hocam ben paypal hesabımda tanımladığım zaman biraz para kesip tekrar iade etmişti, kontrol amaçlı sanırım. Yani bakiye tekrar yukselmişti. Burdan yola çıkarsak gelen parayı kullanabileceğini düşünüyorum
-
ininal kartın resmi facebook sayfasının duvarına mesaj bırakabilirsin?
-
paran paypal hesabına gelicek hocam istersen paypal hesabına tanımlı olan banka hesabına çekersin parayı veya paypal nakit kartta paypal bakiyen ile para yükleme özelliği var ininalde varmı bilmiyorum o şekilde kartınada yükleme yapabilirsin
detCode tarafından 09/May/14 17:39 tarihinde düzenlenmiştir -
1049 tarafından 09/May/14 18:27 tarihinde düzenlenmiştir
ininal Kart'ınıza yükleme noktalarında bir sefer’de maksimum 300 TL ve toplamda 2.000 TL para yüklemesi olacak şekilde dilediginiz tutarı yükleyebilirsiniz. Kartınıza yeniden yükleme yapmak için www.ininal.com üzerinden CEP/GSM numaranız ile aktivasyon surecini tamamlamanız gerekmektedir.
İkinci ve sonraki yüklemelerinizde, yükleme noktasına göre farklı ücretlendirmelerde yükleme bedeli alinir. ininal Kart'ınıza dolum noktalarımızda yatırabileceğiniz en düşük para tutarları; Migros ve Tansaş'larda 25 TL, PTT merkez şube ve online bakiye servisimizde 10 TL ve PTTmatik ATM'lerinde ise 5 TL'dir. -
Haymatlos bunu yazdı
ininal Kart'ınıza yükleme noktalarında bir sefer’de maksimum 300 TL ve toplamda 2.000 TL para yüklemesi olacak şekilde dilediginiz tutarı yükleyebilirsiniz. Kartınıza yeniden yükleme yapmak için www.ininal.com üzerinden CEP/GSM numaranız ile aktivasyon surecini tamamlamanız gerekmektedir.
İkinci ve sonraki yüklemelerinizde, yükleme noktasına göre farklı ücretlendirmelerde yükleme bedeli alinir. ininal Kart'ınıza dolum noktalarımızda yatırabileceğiniz en düşük para tutarları; Migros ve Tansaş'larda 25 TL, PTT merkez şube ve online bakiye servisimizde 10 TL ve PTTmatik ATM'lerinde ise 5 TL'dir.Hacı sen olayı yanlış anlamışsın
-
HannibALgan bunu yazdıHaymatlos bunu yazdı
İkinci ve sonraki yüklemelerinizde, yükleme noktasına göre farklı ücretlendirmelerde yükleme bedeli alinir. ininal Kart'ınıza dolum noktalarımızda yatırabileceğiniz en düşük para tutarları; Migros ve Tansaş'larda 25 TL, PTT merkez şube ve online bakiye servisimizde 10 TL ve PTTmatik ATM'lerinde ise 5 TL'dir.Hacı sen olayı yanlış anlamışsın
Yok hocam yanlış anlamadım. Paypaldaki bakiyeyi bankamatik kartına ya da kredi kartına aktarabiliyorsun. Senin sorun da "acaba bu inial karta paypal bakiyemi aktarabilir miyim ön ödeme yapar gibi. " Web sitelerinde de ödeme yolları olarak Migros, Tansaş, PTT, PTTatm demişler. Onun bilgisini geçtim. Paypaldan ödeme yapılabiliyorsa bile bilgisini vermemişler SSS'de.
-
iban varmı iban ? iban yoksa kredi kartı olarak geçer kaç tl ödeme başı 7tl mi 15tl mi ne aktarım ücreti alıyor.
enpara.com her derde deva