İnanılmaz Ama Gerçek :))

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

BANA GELEN Bİ E-MAİL :)) koptum yafff :D:D

Evet inanılmaz ama GERÇEK !

Klavyemizdeki "W" ,"H" , "K" ve "Ğ" tuşları paralı oluyor ! Eğer şimdi ayağa kalkıp , sağa bakıp oturduktan sonra ekrana 40 kez monitöre üfleyip bu maili de 26 kişiye göndermezseniz Klavyenizdeki "Scroll Lock" ışığı sönecek ve bundan sonra adı geçen harflere her basışınızda ücret ödeyeceksiniz !(harf başı 50 cent). KLAVYENİZDEKİ TUŞLARIN PARALI OLMAMASINI İSTİYORSANIZ BU MAİLİ HEMEN 255 KİŞİYE GÖNDERİN ! GÖNDERDİĞİNİZ ANDA CAPS LOCK IŞIĞI 2 KEZ YANIP SÖNECEK VE TÜM DÜNYA MUTLU OLACAK ! Ayrıca !!! Bugün uyandığımda camdan bakıp güneşi süzdüğüm anda bir sıcaklık hissettim içimde... Ve sevdiğim herkese bu maili atmak istedim ! Sen de gel sevdiklerine, sevmediklerine, tanıdık ve tanımadıklarına bu maili at insanlığa bir faydan DOKUNSUN ! Eğer bu maili 2 kişiye gönderirsen bi bok olmayacak  6 kişiye gönderirsen msn deki yeşil adam hulk olucak. 15 kişiye yollarsan şans seninle olacak ve yağmurlu havalarda üstüne çamur sıçramayacak ! 20 kişiye gönderirsen Dolar düşecek 150 kişiye yollarsan adsl en 2 katına çıkıcak 10.000 kişiye yollarsan Türk Telekom İhalesi sana kalacak 100.000 kişiye atarsan da büyük ihtimalle hotmail paralı olacak ! 200.000 kişiye gönderirsen bu seçimde başbakan olup bizi avrupa birliğine sokacaksın ! 300.000 kişiye göndermeyi başarabilirsen spamdan tutuklanacak ama HÜKÜM GİYMEYECEKSİN Aynı anda 500.000 kişiye göndermeyi başarabilirsen tahribat.com senin olacak, yattığın yerden ayda 500.000$ reklam gelirine sahip olacaksın Eğer bu maili silersen Türkiye Avrupa Birliğine Giremeyecek Allah belanı verecek alem sana gülecek, tavlada sürekli 2-1 atacaksın ! Güneş doğudan batacak. Bu maili TAM TAMINA 999.999 küsür kişiye hemen göndermezsen MSN PARALI OLACAK ! MİKROSOFT Türk kızlarından sabun yapacak, RUS KIZLARI bu sabunla yıkanacak ! BU MAİLİ HERKESE GÖNDERİRSEN MSN SİMGESİ MOSMOR OLACAK !

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Erkek
    yok yaw cok sacma o kadar kopulacak bi tarafı yok be hocam

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    pillibebek bunu yazdı:

yok yaw cok sacma o kadar kopulacak bi tarafı yok be hocam

bazı salaklar inanıyo da o yüzden :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Erkek
    yok artık a.q: ))

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaCiNGeR
    RaCiNGeR's avatar
    Erkek
    traşşşşşşşş:D

dostum , orduya katılma kararı aldım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Gidin liseye giden salak bi kız bulun maili bunlardan dolu ve sürekli aptal aptal birilerine yolluyolar.Komik dimi

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    agalar bunları kğim yazıyorsa harbi salaka manyak öküz kafalıdrılar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    muhuahauhuhauh okurken yarıldım yaaa koptum harbiden :D:D:D:D:D:D:D