İnatçı Hard Disk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prodhiphop
    prodhiphop's avatar
    Erkek

Hocular yaklaşık bir sene önce pavilion g6 lanetini yere düşürdüm o zamandan beri hard disc sorunlu hatası veriyor ben de hala remind me later la takılıyorum. 1 sene oldu hala pc de en ufak değişiklik yok ama inadına hata çıkmaya devam ediyor mavi ekran falan da gelmiyor o inat ettikçe ben de yenisini almamaya inat ediyorum sizce bu normal bir şey mi?

Yok olmak evrene yapabileceğimiz en büyük iyilik.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

bad taratmayı denedin mi ? Denemene rağmen hala aynı hatayı veriyorsa format attın mı? 

Errare Humanum Est
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

hdd nin smart özelliğinden yapıyor onu.

gerçekte fiziksel hasar yoktur ama sonuç olarak bir darbe söz konusu olduğundan uyarıyı sürekli veriyor.

biostan kapatma seçeneği varsa kapatmayı dene. cd ile boot edilen sağlam bir yazılım ile test yaptır birşey çıkmasa patlayana kadar devam et.

ayrıca çalışıyorsa kurcalama demiş uzak doğu ataları :)

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

hdd'in smart değerlerini paylaşır mısın (hdtune up gibi programlarla)

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

hdd'in smart değerlerini paylaşır mısın (hdtune up gibi programlarla)

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prodhiphop
    prodhiphop's avatar
    Erkek

Hocalar smart değer falan o konnularda biraz özürlüyüm şöyle diyim format 2 defa attım hala en ufak sıkıntı yok sonra garantisi bitmişti zaten açtırdım arkasını adam baktı dedi mm çok güzel dedim tecavüz edicek galiba velhasıl kelam hiç bir sıkıntı yokmuş hard diskde zaten bir şey yaptırmayı düşünmüyorum şu an meteliğe atacak kurşun yok balgam çekiyoz o yüzden hani bana yakın zamanda bir sıkıntı çıkarır da para harcamak zorunda kalır mıyım diye sorayım dedim ilginiz için teşekkürler. :)

Yok olmak evrene yapabileceğimiz en büyük iyilik.
Toplam Hit: 556 Toplam Mesaj: 6