İncehesap.Com Güvenilir Mi ?
-
Bu siteden bir ürün beğendim ama önceden alışveriş yapmadım hızlıal yada gold tarzı iflas eşiğinde olan bir şirkete denk gelmeyeyim diye sorayım dedim
Ürün almalımıyım bu siteden ?
-
merhaba daha önce ürün aldım sıkıntım olmadı şikayet sitelerini bir göz geçirmeni tavsiye ederim genede
-
Uzun zamandir buyuk alisverislerim oldu. Tv den tut da 5000 liralik kasaya kadar.
Bikere iade sorunu yasadim. Ondada sorun cozulmus haberimiz olmamis.
Suanlik iyidir sorunsuz site.
-
Şikayet var sitesindeki şikayetleri okuyup bir şey satın almamıştım stokta kalmayan ürünü sattıkları oluyormuş sonra bir de para iadesi için uğraş bu durumu Bosch resmî sitesinde yaşayınca dilim yandı :-)
-
Bu siteden samsung tv almistim, bir tane ölü piksel cikti, iletisime gectim, onlarin degistirmeye hakki olmadigini ama samsung ile iletisime gecersem hallolabilecegini söyledi. Baya bir yardimci oldular sagolsunlar. Her noktasini takip ettiler, iletisime gectiler benim icin samsungla. Hatta bana tüketici mahkemesine gitmemi söyledi en azindan samsung'a öyle söyle dedi vs. Sonra teknik eleman cagirttir tutanak tutturd dedi,onlar degistirmeyecektir cünkü en az 5-6 ölü piksel olmasi lazimmis vs. Ben de dediklerini yaptim.. Yani müsterisinin yaninda durdular. Hatta ilgili arkadasin ismi fatih'ti. (Sorun varsa buradan sorabilirsin eger hala calisiyorsa Fatih ÖNER f.oner@incehesap.com ) En sonunda samsung dan aradilar beni ve degisimi onayladilar. O zaman bayrama denk geldigi icin, siz bayram sonuna kadar TV nizi kullanin, bayramda TVsiz kalmayin, bayram bitince TV yi alir yenisini teslim ederiz dedi. (normalde prosedür önce tv yi alip sonra yenisini göndermeleriymis).
-
Hem evet hem hayir