folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İncir.Com Veya Onlinemagaza.Com Dan Anlayan?

İncir.Com Veya Onlinemagaza.Com Dan Anlayan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Mrb gençler 
    :)

Sorum şudur ki www.ucuzyoldan.com sitesi forumdan bir arkadaşla ortak bizim. 

şimdi burada telefon kabı kılıfı falan satıyoruz neyse az çok birşeyler kazanıyoruz. 

asıl konu şu şimdi siteyi iptal edip şu andaki içeriği sonu net olan aynı domaine taşıyıp siteyi incir veya onlinemagaza.com ile anlaşıp e-mağaza yapma amacımız var.

sorunumuz ise şu;

Biz bu sistem hakkında hiç bir şey bilmiyoruz :)

bilenler nedir ? ne değildir? daha önce kullananlar kullanmayıp da araştıranlar vs vs. bilgilendirebilirmi acaba?

bu sistemin kar marjı nedir gibi nasıl yapılır gibi işimize yararmı gibi, 

neyse fazla uzattım bilen anlar sanırsam :) 

Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum :) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Proticaret.org bak becerebilirsen ucuza getirirsin. Diğerleri ne şartları var bilmiyorum. Eğer incirgibi siteyle anlaşıtsan sözleşmeyi çok iyi okuyun. 

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Hocam bunlarda şöyle birşey var. Sen kendi ürünü satmıyorsun kendi ürünlerini sattırıyorlar sana sen hiç birşeye karışmıyorsun siteye müşteri çekersin satışı yaparsın ama ürün senin değil başkasının satışını yapar komisyonunu alırsın. Adamlar da kendi ürünlerini sat diye sana sistemlerini veriyorlar işte.  Hatta bi ara şöyle diyorlardı bu sene bedavaya veriyorlar daha sonra baktılar satış iyi sana parayla satıyorlar şu parayı verirsen kullanırsın gibisinden (tabi domaini onlarda barındırırsan). İkisinden birisiydi tam hatırlamıyorum ilk çıktıkları sıralar ücretsizdi almıştım bi ara hoşuma gitmemişti kapatmıştım tekrar. Tabi o zamanlar subdomain veriyorlardı kendi domainine izin vermiyorlardı sanırım.

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Var mı müritler bu sistemlerden para kazanabilen?

Not late for nothing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

kendi işinde çok daha fazla kazanırsın. Kendi işini büyüt bence daha mantıklı.

Her alanda değilde sadece telefon alanında ön plana çıksan yeter. Şu anda az kazanıyor olabilirsin dorudur ancak diğer taraftan beklentin nedir ? 

İncir.com da kazanmak çok zor bir çok kişide aynı sistemi kullanıyor. Ürünlere en son içerik dahi yazamıyordun nasıl seo yapacaksın ? her yerde aynı yazılar aynı içerikler.

Yani zor iş yinede siz bilirsiniz. Google üzerindede araştır bir çok yazı göreceksin. Tbt de vardı hoş

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)