İndex
-
arkadaslarya ben bir kac forum hackledim ama index atmak istiyorum sizde hic sarki icin index varmi acaba yada hazir herhangibir index bir ara bulmustum forumda ama bugun aradim yoktu
birde index nasil olusturulur nasil yapilir ogretirseniz sevinirim
forumlari hacklemeyi basardim artik ama zarar vermiyorum uyari yapiyorum yaedimlarinizi bekliyorum
-
eğer forum sayfasına post gönderebiliyorsan bu dökümanı oku istersen
-
agalar linki vermisiniz sagolunda bildiginiz yokmus soyle sarki turkulu bir index hazirdan forumdakileri denedim ama kesmedi beni
su hareketli resimli yazili indexleri nasil hazirlarim acaba bilen varmi index konusunda cahilimde biraz yardimlari bekliyorum
-
Arkadaşım sana bu konuda yardım ederim ama hep merak ettiğim bişi var bunu nasıl hackliyosunuz?
Bunu bana anlatırsan sana yardım edebilirim...
Bide bu forumlara kendi pc-mizden dosya nasıl koyabiliriz?
Yardımcı olursanız sevinirim -
arkadasim ben forumlari genelde cookie editor le hackliyorum
sana gerekenler fire fox ve bir adet cooki editor birde admin olmak icin gereken kod
a%3A2%3A%7Bs%3A11%3A%22autologinid%22%3Bb%3A1%3Bs%3A6%3A%22userid%22%3Bs%3A1%3A%222%22%3B%7D budur o kod
once google den sunlari arat bunlari istersen sen cogaltada bilirsin
phpBB2 Plus 1.52 2.0.10 2001,2002phpBB2 Plus 1.52 2.0.11 2001,2002
phpBB2 Plus 1.52 2.0.9 2001,2002
Yada
phpBB2 Plus 1.52 2.0.10 2001,2002 .ru
phpBB2 Plus 1.52 2.0.11 2001,2002 .us
once aratmis oldugun bu sitelerden birine gir ve adresi kopyala cik sonra firefox u ac adres cubuguna yapistir ve siteye git daha sonra cookieditore gir ve uste ki firefoxyazan yere tikla orda girmis oldugun sitedenin ismini gorursun iste oraya ikikere tikla ve cookie value yazan yere verdigim kodu yaz ama once eskisini sil sonra save de ve firefox tan acmis oldugun siteyi kapa tekrar gir ve sitenin en altina bak admin paneli varsa heck alayi basarili olmus demektir eger yoksa baska bir sitede dene arkadasim anlamadiysan sana msnden vidiolu anlatiminida yollaya bilirim ok
-
aga sorunu cevaplandirdim ama sen cevaplamadim ama senbilirsin
bir program buldum zaten yardim icin hazirlamak icin ama daha tecrubeli olmam icin bilgilerinizi benimle paylasin lutfen
-
zumsuk benden once davranmis :P ... muzik icinde