İndirim Ve Ürün Bilgilendirme Konusu
-
Aslında başlığı "BİM' de satılan BlueLight USB (FAN)" diye açacaktım, sonra bir arattım indirim konulu bir havuz başlığımız yokmuş başlığı globalleştirdim.
Beyler, bugün bir tane edindim.
Normelde geçen sene bile bunların sezon fiyatı 20-25 arası idi, bim'dekini inceledim şu an da masamda zaten, 12,5 tl fiyatı var.
İhtiyacı olan bir baksın derim, sezon açılır hava daha sıcak olursa biliyorsunuz geçen sene gibi fiyatlar artabilir.
Dip Not: Ayrıca diğer böyle analiz ettiğim şeyleride buraya devam ederim, sizde de varsa bilgilendirin fiyatı düşen ucuza kaliteli vs. farklı yerlerde farklı fiyat olan, mesela 2 amaçlı bere vardı decathlon'da, marmara forumda 9.90 dı, bayrampaşa şubesinde 19.90'dı ben bunu gözlerimle gördüm aynı günler içinde.
Yani yere göre de fiyat değişiyor bilenler uyarı çaksın. -
Belli bir sure sonra cok ses cikariyor be murid
-
geçen seneden kalma var benim evdeki en sessiz vantilatör. diğerleri ses yaptı ama biminki sessiz hala.
-
gokcan bunu yazdı
Belli bir sure sonra cok ses cikariyor be murid
Hocam, ses olayı fanla ilgili değil bakımla (yağ) iligili, bu pc'sinde de vantilatöründe de küçük fanında da.
-
Beyler bugün bir mangal aldım;
Önce bauhaus'a gittim, bir kaç ürün aldım 6, tl yazıyordu başka bir ürünün birinde de 6,90 falan, birinde 13, falan, aldım. 3 parça aldım gitim.
Kasaya bir giderim 48 tl hesap, döndüm bıraktım.
Kıza döndüm yanlışlık var dedim, olamaz dedi, reyon görevlisi çağırtıp dumur ettim, sonra ya işi bilmeyen yeni eleman vs.. derken hiçbir şey almadan çıktım.
METRO
Markete geldim bu sefer, bir ürün gördüm çok hoşuma gitti, 69 TL.

Ev dağanık biraz malum montaj yapıyoruz ;

Sadece üst kısımı düşünün 70 tl'ye satanı gördüm, eğer bu tip bir şey düşünüyorsanız kazıklanmayınız, en azından ortalamanın ortalarında arka bahçe barbekü mangalı gibi.
Kurması ayrı bir zevkliydi, kendiside ergonomik ve keyifli bir şey.