folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İndirimli Ucak Bileti Alabilen ?

İndirimli Ucak Bileti Alabilen ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

müridler biraz acil bir durum söz konusu.

herhangi bir havayolundan indirimli ucak bileti hakkı bulunan, kullanamayacak olan veya benzer bir hakkı elinde bulunan var mıdır ?

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

Abi skyscanner'dan baktın mı biletlere hiç?

Pragmatism&Realism
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek
    ataturkcu1 bunu yazdı

Abi skyscanner'dan baktın mı biletlere hiç?

skyscanner uçak bileti satmaz. Sadece görüntüleme yaptırır ve sizi oraya yönlendirir.

Reklam ile gelirlerini sağlarlar.

ucuz uçak bileti diye bir şey sadece yurt dışında olur.

En ucuz uçak bileti sadece havayollarnın kendi sitedinde bulunur.

Bunun dışında değişim zaten yapılmaz isim soy isme kesilir bilet.

Promosyon felan olan varsa elinde ki o kişi kullanmayacaksa sen bu promosyonla ucuza uçarsın.

Kolay gelsin

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

oraya da bakmıstım da.

@snipertr

abimin kredi kartındaki puanlarla pegasus'tan benim adıma bilet düzenlenebiliyordu, iptal edildi kart.

veya mil puanı da baska birisinin adına kullanılabiliyor diye biliyorum.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

evet kullanabilirsin. Diye biliyorum. 

Her hangi bir acentayı ararsan yada ben içeriye yönlendireyim seni ordan yardımcı olsunlar onların bilgisi daha yüksek.

Ancak tekrar ediyorum burdan yada her hangi bir acentadan alırsan komisyon bedeli kesiyorlar. En ucuz havayolu şirketlerinin kendi sitesinden almak

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

yurtdışı mı yurtiçi mi?

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Uçak bileti konusunda tecrübe ettiğim bir kaç şey var.

HURAFELER

BİR: Her zaman bilet sorgula ucuza denk gelince alıyorusn

İKİ: Geceleyin bak 12 den sonra ucuza bilet oluyoo

Diye iki hurafe vardı bu iş öyle değil.

GERÇEKLER

İndirimli bilet bulabileceğin iki havayolu var. PEGASUS ve SUN EXPRESS bunlarda taa aylar öncesinden ucuza bilet satarlar. Sitelerinde bunu BÜYÜK BÜYÜK yazarlar. Şimdiden 2014 bileti satıyorlar.  THY den Anadolu jetten felan ucuz bilet alaman

Senin konuya gelirsek sanmıyorum ucuza bilet bulabileceğini eğer yakın bir tarihse heleki trabzon istanbul gibi uzun bir yolculuksa baya fazladır.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

biliyorum dostum, onlardan da haberim var.

benim demek istedigim, belki abimdeki gibi puanı olan birileri vardır diye düsündüm.

bir de söyle bir enteresanlık var, anadolu jet'te 15 agustos'taki ucuslardan birisi 89 liraydı, diger bedeller haric.

sayfayı 1-2 kere degistirdim 169 oldu, hatta su an kontrol ettim yine aynı, toplam 171 lira diyor.

ileri geri yaptım, tekrar 89'a düstü o sekilde aldım bileti.

peki bu sacmalıgın mantıgı nedir ? o an 171 liralık islemi onaylasak o parayı alacak ama sayfayı degistirince 100 liraya düstü yine ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Uçak bileti konusunda tecrübe ettiğim bir kaç şey var.

HURAFELER

BİR: Her zaman bilet sorgula ucuza denk gelince alıyorusn

İKİ: Geceleyin bak 12 den sonra ucuza bilet oluyoo

Diye iki hurafe vardı bu iş öyle değil.

GERÇEKLER

İndirimli bilet bulabileceğin iki havayolu var. PEGASUS ve SUN EXPRESS bunlarda taa aylar öncesinden ucuza bilet satarlar. Sitelerinde bunu BÜYÜK BÜYÜK yazarlar. Şimdiden 2014 bileti satıyorlar.  THY den Anadolu jetten felan ucuz bilet alaman

Senin konuya gelirsek sanmıyorum ucuza bilet bulabileceğini eğer yakın bir tarihse heleki trabzon istanbul gibi uzun bir yolculuksa baya fazladır.

Thy  de şuand kontrol edebilirsin kasım ayına biletler 9 tl den başlıyor. Vergilerle 50 tl civarı olur...

Uçak bileti satış sistemi şu şekildedir:

Promosyon ve normal biletler var. Bir uçakta en fazla 5 koltuk promosyon olur.

Normal biletler de (bussiness ve ekonomi) promosyon biletlerden pahalıdır. Ve uçak doluluk oranı arttıkça fiyat ta artar. 

Doğal olarak bilet fiyatının düşme olasılığı yok. Extra promosyon yapan firma olursa olur.

Yada çok ileri bir tarihe alırsanız uçak boş ise promosyon yakalarsanız alabilirsiniz.

Amedeus & Troya sistemlerini kullanan ve IATA üyesi olan tüm hava yolları bu sistemdedir. THY Troya kullanıyor.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

ben tur şirketlerine vs anlaşmalı olduğu zamanlar ancak ucuza bilet sağlanıyor diye biliyorum 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 905 Toplam Mesaj: 10