İndirimplus.Com Güvenlimidir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Merhaba hocalar mini mp3 çalar 1 liraya düşmüş.Güvenilir bir sitemi burası ? alışveriş yapan varmı hiç ?

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

ben yaptım, sorun olmadı, gelen ürün dandik çıktı ama sorunsuz kargolandı bana ulaştı.

Almanya Fatihi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    seagate189 bunu yazdı

Merhaba hocalar mini mp3 çalar 1 liraya düşmüş.Güvenilir bir sitemi burası ? alışveriş yapan varmı hiç ?

güvenilir hocam sürekli alıyorum ancak 1 liralık malı almak için 10 tl ve üzeri alışveriş yapmalısın

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı
    seagate189 bunu yazdı

güvenilir hocam sürekli alıyorum ancak 1 liralık malı almak için 10 tl ve üzeri alışveriş yapmalısın

Sağol hocam biliyorum :)

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

O değilde markası falan ney astarı yüzüdnen pahalı olur bu işlerin genelde 1 TL mini mp3, + 10 tl mecburi alışveriş + 3 tl kargo 14 tl'ye geldi bu gün indirimplus'ın 40. yıl dönümü.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

konu açmayayım dedim burayı hortlatayım. hala kullanan var mı bu siteyi. güvenilir mi ? neden bu kadar ucuz ?

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 1128 Toplam Mesaj: 6