İndirme Engelini Aşma :D
-
Konuyu nereye açacağımı bulamadıım,hadi dedim buraya açayım başlık bulamadıım :D neyse gelelim konunun özüne :)
Şimdi şöyle bir olay var;fruity loops programında directwave eklentisini açıyorum,select preset diyince bir liste çıkıyor,bu listede sound kitler var bir kısmını herkes indirebiliyor,bir kısmını sadece fl kullananlar indirebiliyor,bir kısmıda locked bir şekilde duruyor.Bu dosyaların unlocked olması ancak order olunca gerçekleşiyor ve locked dosyalar gri görünürken unlockedlar siyah görünüyor.Bir şekilde o dosyaların hexiyle mexiyle oynayarak indirebilirmiyiz?
-
program internet kontrollüyse asm ile birşey yapamazsın..
-
Ya şimdi satın alınca ne olduğunu bilmiyorum adamlar bir dosya veriyorda öylemi indiriyorsun hani bir dll fln,yada exhedranın vb kod cdleri gibi netten mi indiriyorsun o cdleri bilmiyorum.Yani benim demek istediğim sonuçta indirilebilen dosyaları program üzerinden indiriyoruz,yine program üzerinde bir oynama yaparaktan o cdleri order etmişiz gibi göstererek indirebilirmiyiz?
-
bak hoca.. internetten aldığı verilere müdahale edemezsin.. ama program check ediyorsa o verileri o zaman yaparsın.. iyi bir cracker bul (sct team e ulaş) onlar yardım ederse artık halledersin işini
-
sct teamin açılımı nedir acaba tam olarak :D ? googleda arattım bir sürü şey geliyor.mtct nasıldır onlara sorsam?
-
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------buyur hoca siteleri
ayrıca crack team e de sorabilrisin..
-----------------------------Sağol ertan hocam :)