folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder İndirme Engelini Aşma :D

İndirme Engelini Aşma :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Konuyu nereye açacağımı bulamadıım,hadi dedim buraya açayım başlık bulamadıım :D neyse gelelim konunun özüne :)

Şimdi şöyle bir olay var;fruity loops programında directwave eklentisini açıyorum,select preset diyince bir liste çıkıyor,bu listede sound kitler var bir kısmını herkes indirebiliyor,bir kısmını sadece fl kullananlar indirebiliyor,bir kısmıda locked bir şekilde duruyor.Bu dosyaların unlocked olması ancak order olunca gerçekleşiyor ve locked dosyalar gri görünürken unlockedlar siyah görünüyor.Bir şekilde o dosyaların hexiyle mexiyle oynayarak indirebilirmiyiz?

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    program internet kontrollüyse asm ile birşey yapamazsın..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Ya şimdi satın alınca ne olduğunu bilmiyorum adamlar bir dosya veriyorda öylemi indiriyorsun hani bir dll fln,yada exhedranın vb kod cdleri gibi netten mi indiriyorsun o cdleri bilmiyorum.Yani benim demek istediğim sonuçta indirilebilen dosyaları program üzerinden indiriyoruz,yine program üzerinde bir oynama yaparaktan o cdleri order etmişiz gibi göstererek indirebilirmiyiz?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

bak hoca.. internetten aldığı verilere müdahale edemezsin.. ama program check ediyorsa o verileri o zaman yaparsın.. iyi bir cracker bul (sct team e ulaş) onlar yardım ederse artık halledersin işini

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    sct teamin açılımı nedir acaba tam olarak :D ? googleda arattım bir sürü şey geliyor.mtct nasıldır onlara sorsam?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

buyur hoca siteleri

http://www.sctzine.com/

ayrıca crack team e de sorabilrisin..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    ertan bunu yazdı:
    -----------------------------

buyur hoca siteleri

http://www.sctzine.com/

ayrıca crack team e de sorabilrisin..

-----------------------------

Sağol ertan hocam :)