İndirme Hızı..
-
Hacılar internet hızım siteler arası geçiş çok akıcı olmasına rağmen download hızım 4kb :S çook yavaş defalarca resler çektim olmuyor 400mb dosya indirdim daha sonra hız bir anda diğer indirmelerde düştü.Neden acaba asabım bozuldu :(
-
tek mi kullanıyon neti ?
edit: benimde sürekli 400üstü çekiyor ama nette arada kasıyor:W
-
tek hocam yoksa buraya sorarmıyım anlardım ondan kaynaklandığnı kablolu net benim.
-
müşteri hizmetlerinden hattının kontrol ettir sorun yok derlerse ev hattını felan kontrol ettir yap bişeyler :)
-
sözde 1 mbs 40k yi geçmıo bazen down hızım. arada eserse 100kb saniyede :S
-
HeroiquE bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hatta sorun var sanırım ben 1 mbps kullanıcısıyım hız 107 kb/s den aşağı düşmüyo ilginç
-
HeroiquE bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Arkadaşlar Şöyle Bişi Var Şimdi Bazı Serverlar Vardır Yoğundur Trafiği Yapacağınız ddown. Da Ona Göre Biraz Düşük Olabilir Bide Şöyle Bişi Var Ttnetin Yurt Dışı Çıkışlarında BAzen Sorun Oluyor Genelde Bizimde Downlanlarımız Yurt Dışı Lokasyon Olduğu İçin Sorun Oluyor Biraz Onun İçin İnternetin Farklılık Gösteriyor Olabilir...
-
Kablosuz modemlerde oluyor bazen ayrıca sizin hatta da sorun olabilir ttnet i bi ara sorun hatta değilse kabloları kontrol et
-
Kablosuz modem+Rapidshare premium+idm+2mbps internet ve 240 indirme hızı. İdm'yle dene hocam sende.
-
ben kıbrıstayım turkcell 3g kullanıyorum ben hayatımda bu kadar boktan bağlantı görmedim. 1 haftadır 700mb filmi indiremedim
netload tan 2-3 kb la download yapıyorum.
-
detay bunu yazdı:
-----------------------------ben kıbrıstayım turkcell 3g kullanıyorum ben hayatımda bu kadar boktan bağlantı görmedim. 1 haftadır 700mb filmi indiremedim
netload tan 2-3 kb la download yapıyorum.
-----------------------------ohaa işkencedir lan o:D