İndirme Yöneticisi Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

şu Çoşkun programını yeni duydum. nedir bi bakayım dedim. wupload ve uploaded dan indirmeye çalıştım, idm de hata aldım, jdownloaderdan denedim yine hata aldım, sorun ne olabilir? bi ara idm ye girip devam et diyince indirme yapıyordu.

+

çoşkun elinde olan varsa kendi sitesine upload etsin de ordan çekeyim :F

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Eredanne
    Eredanne's avatar
    Erkek

İndirdim fakat upload edemiyorum 7kb/s :/ kotayı aşmışım.

http://194.71.107.80/ Thepiratebay.se'e burdan ulaşabilirsiniz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

:F dün hava atıyordun internetinle :F

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Eredanne
    Eredanne's avatar
    Erkek

RotKerim bunu yazdı:
    -----------------------------

:F dün hava atıyordun internetinle :F neyse buldum bi tane bakalım.

-----------------------------

Ehehehe evet gülme komşuna gelir başına :/

http://194.71.107.80/ Thepiratebay.se'e burdan ulaşabilirsiniz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

sahi ne kotası bu? upload mı download mı?? 20 mb kotasız değil mi senin paket?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Coşkun bildiğim kadarıyla artık işe yaramıyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

idm wupload linkini çekemiyo

alt tuşuna basarak link 'e basmayı dene idm 'yi pasif ediyo ayarlıysa.

(:
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ya ben okulda bi program indirdim adını unuttum açık bırakıyorum eve gelince dün bi baktım 11 saatte 10 gb dosya indirmiş wuploaddan attım linkleri herşeyi indirmiş ya ne premium derdi var ne cookie ne bicim program anlamadım sabah olunca okula gideyim de yazarım programın ismini

http://www.tahribat.com/Forum-Fse-Fso-Hf-Rs-U-To-Mu-Wudan-Direk-Dosya-Indirmek-Icin-Premium-Bytes-149437/

buraya bakın

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 883 Toplam Mesaj: 8