İnfernal..Geçemeyen Sorsun .Her Türlü Yardım.
-
arkadaşlar infernalde geçemediğiniz yerleri sorun söleyeyim.oyunu bitirdim.sonu özellikle çok güzel.iyi oyunlar.
-
indiana jones infernal machine den mi bahsediyosun.
Ben şeyi geçeedi o tankla yuzu kesik adam geliyorya o bölümü.Save dosyasını bulup diğer bölümden devm ettim.Eğer o bolümü geçmenin kolay bir yolu varsa aliyim lütfen.
-
NetBABA bunu yazdı:
-----------------------------indiana jones infernal machine den mi bahsediyosun.
Ben şeyi geçeedi o tankla yuzu kesik adam geliyorya o bölümü.Save dosyasını bulup diğer bölümden devm ettim.Eğer o bolümü geçmenin kolay bir yolu varsa aliyim lütfen.
-----------------------------hayır arkadaşım bu sadece infernal..indiana jones la alakası yok.
-
çok deli aksiyon dolu bi oyun..
-
m_cey bunu yazdı:
-----------------------------
NetBABA bunu yazdı:
-----------------------------indiana jones infernal machine den mi bahsediyosun.
-----------------------------hayır arkadaşım bu sadece infernal..indiana jones la alakası yok.
Nasıl bir oyun o hoca linkifalan varmı tam adı infernal ise ben Hz. Googleye bi bakim ne diyo. -
NetBABA bunu yazdı:
m_cey bunu yazdı:
NetBABA bunu yazdı:
Nasıl bir oyun o hoca linkifalan varmı tam adı infernal ise ben Hz. Googleye bi bakim ne diyo.
-----------------------------abi sağlam oyun tavsiye ederim.linki veriorum http://www.youtube.com/watch?v=Sbdqhpr6pig&mode=related&search=