İnfo.Tr Whois Bilgilerini Gizleme ?
-
Arkadaşlar bilindiği izere info.tr uzantılı domainlerin whois bilgilerini gizleyemiyoruz. Bunun bir yöntemi var mıdır?
Diğer uzantılı domainlerin bilgilerini, sahip, iletişim, no vs. gizlenirken bunu neden gizleyemiyoruz?
Bir öneriniz var mı acaba ?
-
Gizleyemezsin. Ana kaydedici firma (nic.tr) buna izin vermiyor.
-
sadece ilk kaydedici ismi sorumlu bilgisi gizlenmiyor nic.tr de geri kalan admin teknik sorumlu ve ödeme sorumlusu gizlenebiliyor hocam ben gizledim mesela
örneğin domainini turkticaret.net gibi bir yerden reglediysen sorumlu kodu bilgisi onun kisi yazar diğerlerini gizleyebilirsin
ama domainin direk kendin nic.tr den aldıysan mecbur kaydedici bilgisi yer alıyor -
SeRDaR bunu yazdı
sadece ilk kaydedici ismi sorumlu bilgisi gizlenmiyor nic.tr de geri kalan admin teknik sorumlu ve ödeme sorumlusu gizlenebiliyor hocam ben gizledim mesela
örneğin domainini turkticaret.net gibi bir yerden reglediysen sorumlu kodu bilgisi onun kisi yazar diğerlerini gizleyebilirsin
ama domainin direk kendin nic.tr den aldıysan mecbur kaydedici bilgisi yer alıyorHocam domain isimtescil'de kayıtlı. Malesef gizleyemiyorum. Aldığım uyarı aşağıdaki gibi:
@PowerfuL ve @SeRDaR cevaplarınız için teşekkür ederim..
Domain Gizlilik Koruması(Privacy Protection)

Domain Bu özelliği desteklemiyor abc.info.tr domaininizin kayıt firması Kimlik Bilgileri Koruması özelliğini desteklemediğinden bu özelliği kullanamazsınız.
ZeNRoM tarafından 02/Eki/16 20:50 tarihinde düzenlenmiştir -
ZeNRoM bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
ama domainin direk kendin nic.tr den aldıysan mecbur kaydedici bilgisi yer alıyorHocam domain isimtescil'de kayıtlı. Malesef gizleyemiyorum. Aldığım uyarı aşağıdaki gibi:
@PowerfuL ve @SeRDaR cevaplarınız için teşekkür ederim..
Domain Gizlilik Koruması(Privacy Protection)

Domain Bu özelliği desteklemiyor abc.info.tr domaininizin kayıt firması Kimlik Bilgileri Koruması özelliğini desteklemediğinden bu özelliği kullanamazsınız. isim tescile mail at hocam dururmu bildir onlar nic.tr paneline girerek gizleyebilirler gizlenebiliyor hocam ben gizledim çübkü
ama nic.tr nin yönetim panelinden oluyor