İnfo.Tr Whois Bilgilerini Gizleme ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeNRoM
    ZeNRoM's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bilindiği izere info.tr uzantılı domainlerin whois bilgilerini gizleyemiyoruz. Bunun bir yöntemi var mıdır? 

Diğer uzantılı domainlerin bilgilerini, sahip, iletişim, no vs. gizlenirken bunu neden gizleyemiyoruz? 

Bir öneriniz var mı acaba ? 

Hiçbir şey, apaçık ortada olan kadar aldatıcı değildir !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PowerfuL
    PowerfuL's avatar
    Erkek

Gizleyemezsin. Ana kaydedici firma (nic.tr) buna izin vermiyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

sadece ilk kaydedici ismi sorumlu bilgisi  gizlenmiyor nic.tr de geri kalan  admin teknik sorumlu ve ödeme sorumlusu gizlenebiliyor hocam  ben gizledim mesela 

örneğin domainini turkticaret.net gibi bir yerden reglediysen sorumlu kodu bilgisi onun kisi yazar diğerlerini gizleyebilirsin 

ama domainin direk kendin nic.tr den aldıysan mecbur kaydedici bilgisi yer alıyor

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeNRoM
    ZeNRoM's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

sadece ilk kaydedici ismi sorumlu bilgisi  gizlenmiyor nic.tr de geri kalan  admin teknik sorumlu ve ödeme sorumlusu gizlenebiliyor hocam  ben gizledim mesela 

örneğin domainini turkticaret.net gibi bir yerden reglediysen sorumlu kodu bilgisi onun kisi yazar diğerlerini gizleyebilirsin 

ama domainin direk kendin nic.tr den aldıysan mecbur kaydedici bilgisi yer alıyor

Hocam domain isimtescil'de kayıtlı. Malesef gizleyemiyorum. Aldığım uyarı aşağıdaki gibi:

@PowerfuL ve @SeRDaR cevaplarınız için teşekkür ederim.. 

Domain Gizlilik Koruması(Privacy Protection)

Domain Gizlilik Koruması! Bu domain için sağlayıcı firma Kimlik Bilgileri Koruması özelliğini sunmamaktadır.

domain-gizlilik-korumasi-isimtescil.net
    Domain Bu özelliği desteklemiyor
    abc.info.tr domaininizin kayıt firması Kimlik Bilgileri Koruması özelliğini desteklemediğinden bu özelliği kullanamazsınız.

ZeNRoM tarafından 02/Eki/16 20:50 tarihinde düzenlenmiştir

Hiçbir şey, apaçık ortada olan kadar aldatıcı değildir !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    ZeNRoM bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

Hocam domain isimtescil'de kayıtlı. Malesef gizleyemiyorum. Aldığım uyarı aşağıdaki gibi:

@PowerfuL ve @SeRDaR cevaplarınız için teşekkür ederim.. 

Domain Gizlilik Koruması(Privacy Protection)

Domain Gizlilik Koruması! Bu domain için sağlayıcı firma Kimlik Bilgileri Koruması özelliğini sunmamaktadır.

domain-gizlilik-korumasi-isimtescil.net
    Domain Bu özelliği desteklemiyor
    abc.info.tr domaininizin kayıt firması Kimlik Bilgileri Koruması özelliğini desteklemediğinden bu özelliği kullanamazsınız.

isim tescile mail at hocam dururmu bildir onlar nic.tr  paneline girerek gizleyebilirler gizlenebiliyor hocam ben gizledim çübkü 

ama nic.tr nin yönetim panelinden oluyor 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 901 Toplam Mesaj: 5
info.tr whois bilgilerini gizleme