Ing - TR Çeviri Ücretli
-
merhaba bir gizlilik sözlemesi mevcut ing, trye çevrilecek. Düşündüğüm rakam 100 kelime 1 tl en yüksek 1.5 tl.. 2 bin kelime mevcut çeviriden sonra ödemeyi direkt geçerim.
Fiyat uygun gelirse bittiği gibi birde kullanıcı sözleşmesi var o çevrilecek, çok fazla terimsel ifade yer almıyor. Yapabilcekler var mıdır?
iyi çalışmalar
-
1000 karakteri 15 liradan yapiyorum, pazarlik payi mevcuttur.
-
@izzmarit
Ne mezunusun?
-
break bunu yazdı
@izzmarit
Ne mezunusun?
Mezun degilim hocam genetik ogrencisiyim.
-
Iki kez gitmis.
izzmarit tarafından 09/Ağu/15 21:55 tarihinde düzenlenmiştir -
İnşaat mühendisiyim, KPDS(yeni adıyla YDS) A seviye. Şu ara gayet müsaitim :) Uygun dersen PM'den iletişelim.
-
benim kardeş var ingilizce endüstri okuyor.. hazırlığı c1 ile bitirdi.. işe yararsa sorayım ona ?
-
tekrardan merhaba 6 bin kelime civarı ING - TR çeviri yaptırılcak. 1-1.5 tl arası yapabilcek arkadaşlar pm atarlarsa anlaşabiliriz.
-
insidae bunu yazdı
tekrardan merhaba 6 bin kelime civarı ING - TR çeviri yaptırılcak. 1-1.5 tl arası yapabilcek arkadaşlar pm atarlarsa anlaşabiliriz.
1tl den olur benim için 6 bin kelimeyi google translate ile çeviririm senin için hocam
edit büdüt: espri yaptım ama ayıp olmasın 1-1.5 tl ne kadar kelime/karakter için anlamadım
slanger tarafından 11/Eyl/15 22:50 tarihinde düzenlenmiştir -
slanger bunu yazdıinsidae bunu yazdı
1tl den olur benim için 6 bin kelimeyi google translate ile çeviririm senin için hocam
edit büdüt: espri yaptım ama ayıp olmasın 1-1.5 tl ne kadar kelime/karakter için anlamadım
1.5 tlde olur hocam 2 ye yapanlar mevcut biraz daha ucuza arıyoruz. 6 bin civarı kelime var yaklaşık 90 lira civarı bir bedeli var işin.