İngilizce - Türkçe Çeviri Yapılacak (Ücretli İş)
-
Merhaba totalde 6 tane yazı var elimde. Her biri 4500 kelime civarı birşey. Çeviri teknik terim içermiyor yalnız çeviren kişinin Yüzüklerin Efendisini izlemiş olması gerekiyor çevirinin daha sağlıklı olması için. Totalde bu şekilde 6 adet yazı çevirticem. Çok uçmadan fiyat tekliflerinizi alabilir miyim?
-
kelime sayısı çok yüksek hocam, hafta sonu yurt dışında olucam. haftaya perşembe başlarım anlaşabilirsek. sen aklındaki rakamı PM at bende cevap yazayım.
-
mavitutku bunu yazdı
kelime sayısı çok yüksek hocam, hafta sonu yurt dışında olucam. haftaya perşembe başlarım anlaşabilirsek. sen aklındaki rakamı PM at bende cevap yazayım.
hocam bana 2 gün içerisinde başlamak lazım yinede teşekkür ederim. Kelime sayıları max 2 bine düştü. Çeviri bürosuyla konuştum 100 kelimeye 12 lira alıyorlar.
-
Hocam akşam size döneceğim eğer kimse çıkmaz işi alabilirim.
-
Metinden kısa bir kısmı mesaj olarak gönderebilir misin?
-
Metin kolay, amele çeviri aslında tabiri caizse.
Film: Gandalf remembers Bilbo as a young child who loves adventure and danger, but the wizard is disappointed to find that Bilbo has become stuffy and conservative.
Book: When Gandalf first greets Bilbo at Bag End, the wizard says that he has sought out Bilbo because Bilbo’s mother, Belladonna Took, was adventurous. Bilbo's Tookish side never had a chance to come out until his adventure with Thorin & Company.
bu şekilde gidiyor bu yüzden seriyi izlemiş biri olması tercihimdir.
-
Durqrimast bunu yazdı
Film: Gandalf remembers Bilbo as a young child who loves adventure and danger, but the wizard is disappointed to find that Bilbo has become stuffy and conservative.
Book: When Gandalf first greets Bilbo at Bag End, the wizard says that he has sought out Bilbo because Bilbo’s mother, Belladonna Took, was adventurous. Bilbo's Tookish side never had a chance to come out until his adventure with Thorin & Company.
Anladım hocam tamamdır, bogazicinde ingiliz dili edebiyati okuyan bi arkadaşım var paraya ihtiyaci vardı, eminim o yapacaktır.
-
Thanatos bunu yazdıDurqrimast bunu yazdı
Anladım hocam tamamdır, bogazicinde ingiliz dili edebiyati okuyan bi arkadaşım var paraya ihtiyaci vardı, eminim o yapacaktır.
bir konuşurusan hocam 1000 kelimesine fiyat verirse. Piyasa öyle işliyor gördüğüm kadarıyla ama teknik çeviri değil bunu da belirtirsen.