İngilizce Alt Yazılı Film Nereden İzlenir?
-
Selam,
İngilizce alt yazılı film indirmeden izlenen siteler arıyorum. Sizin kullanıdığınız hangisi?
Film indiripte yine ingilizce altyazıyı ekleyip izleyen varsa onlarda nerelerden yaptığını söyleyebilir mi?
-
bakalım öyle hazır bir site çıkacak mı . benim aklıma geldi öyle bi proje ingilizce altyazılı tv kanalı :)
-
Yapılmışı vardır kesin hocam bakalım bilen biri yazsa güzel olacak..
-
divxplanet'te çoğu filmin dizinin hem türkçe hemde ingilizce alt yazısı mevcut film zaten ingilizce indirirsin alt yazısınıda ingilizce atarsın
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------
divxplanet'te çoğu filmin dizinin hem türkçe hemde ingilizce alt yazısı mevcut film zaten ingilizce indirirsin alt yazısınıda ingilizce atarsın
-----------------------------evet orası var ama google.com.tr'de film izle yazdığında çıkan siteler tarzı bişey lazım. Yani indirmeden izleyelim diyorum.
-
Öyle seslendirmenin İngilizce olduğu filme İngilizce altyazı ekleyen siteler olduğunu pek sanmıyorum, ben rastlamadım en azından. Torrent ile rahat rahat çekip, divxplanet'den altyazısnı alırsın. En azından yüksek kalitede izlersin, dayan 720p'lere bir anlamı olsun. :D
-
Herhangibi bir filmi indir.
Sonra bs player ile aç.Otomatik olarak altyazılarını internetten çekiyor.ingilizce dili seç istediğin filmi ingilizce altyazılı izle.
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
Herhangibi bir filmi indir.
Sonra bs player ile aç.Otomatik olarak altyazılarını internetten çekiyor.ingilizce dili seç istediğin filmi ingilizce altyazılı izle.
-----------------------------bunu öğrendiğimiz iyi oldu işte . pratikmiş