İngilizce Altyazılı Türkce Film Arıyorum
-
Ben Türkce konusulan İngilizce altyazı olan film arıyorum.Nerden izleyebilirim.Ama altyazıların kesin doğru olması lazım.Yada bir hikayenin önce ingilizcesini vericek yazılı olarak sonra Türkcesini vericek tam doğru olarak.Ama film daha önemli.
-
hayattan korkma filminin internette dolaşan bi tanesi var o ingilizce altyazılı.
-
3 maymun var. az konuşma var zaten filmde. başlangıç seviyesi için ideal :D
-
Divxplanet'e bak la çoğunun ingilizce altyazısını bulursun heralde orda :D
-
ben ingilizce izlemen taraftarıyım.
aksanı inanılmaz geliştiriyor.
ben uzun zamandır türkçe dublaj bi şey izlemedim..
inanılmaz da yararı oldu.
örnek ;
ingiliz in aksanı ve amerikan aksanı'nı çok rahat anlayabilirim şu an elemanın konusmasından :) -
Nurky +1
Duyduğunu anlamak önemli.. inglizce izle ingilizce alt yazı olsun çok trdilli ing altlıdan çok daha faydası..
altyazıları divxplanet.com dan bulabilirsin..
-
devrim arabaları var linki pm liyom.
ayrıca tavsiyem filmlerin orjinal dvd lerini kirala kafana göre; ing-ing,türkçe-ing.-türkçe-türkçe :D nasıl istersen izlersin
-
Devrim Arabaları ve Güneşi Gördüm dediğin şekilde hocam. Hatta güneşi gördümde adamlar kelime-i şahadeti bile ingilizceye çevirmişler:)
"I bear witness that there is no god but Allah. I bear witness that Muhammed is the messenger of Allah."
-
ing dublaj altına ingilizce alt yazı üstüne tr alt yazı dene bilmedigin kelimelere de ordan bakarsın..ama yavaş bişiler izlemen lazım
-
Gemide filmininde var
Toplam Hit: 5487 Toplam Mesaj: 10