İngilizce Çeviri?
-
Arkadaşlar info ma şu mail gelmiş. Gayet büyük bir siteye ait mail adresinden gelmiş...
My dear, how are you doing over there, hope fine. i am
single beautiful girl, not married, i found your contact
through internet web site page and i am self confidence
that you are the real type i need. I want you to be my
partner and foreign financial and investment manager.
Reply me and tell me something about yourself, I am
waiting for your lovely reply so that i will tell you
everything about me and also send you my picture.
Yours sincerely,
Çevirisinde pek bişey yazmadı translate.tam bir çeviri gerekli. Bi zahmet çevirebilecek varmı.
mail büyük bir bankanın mailinden gelmiş. yoksa direk silerdim.
maildeki isim bankadakı isimle tutuyor.
ayrıca inboxa gelmiş.
normalde hemen silerim böyle mailleri ama tam çevirisini merak ettim.
-
Hocam seni kafalıyorlar :)
Büyük site olamaz bunu gönderen ( Büyüklük kavramı değişir herkese göre tabi de :P )
Kız rolünde spam basmışlar, bağlama çekmeye çalışıyorlar.
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam seni kafalıyorlar :)
Büyük site olamaz bunu gönderen ( Büyüklük kavramı değişir herkese göre tabi de :P )
Kız rolünde spam basmışlar, bağlama çekmeye çalışıyorlar.
-----------------------------hocam yabancı bir bankanın mailinden gönderilmiş.ayrıca spama da düşmemiş. ayrıca mesajı yazan kişinin o bankada yetkili departmanda çalıştığını şöyle anladım mesajı yazan kişinin ismini google da arattım. citibank çıktı. sayfayı inceledim. ismi yazıyor orada.
-
Merhaba Canım/Hayatım, görmeyeli nasılsın, umarım iyisindir. Ben yalnız yaşıyan evlenmemiş güzel bir kızım. Senin iletişim bilgilerini internet üzerinden buldum ve ihtiyacım olan hayalimdeki erkeğin sen olduğundan eminim. Benim partnerim/dış finans danışmanım/yatırım yöneticim olmanı istiyorum. Mesajımı yanıtlarsan ve bana kendinden bahsedersen memnun olurum. Senin içten mesajını dört gözle bekliyorum,ondan sonra benim hakkımdaki her şeyi sana anlatacağım ve tüm resimlerimi paylaşacağım. Sevgiler Şekerim :)
Tam bire bir olmayan ama aslına uygun çevirisi böyle...
Yorumlamak sana kalmış :) Bana soracak olursan %100 spam!!! -
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar info ma şu mail gelmiş. Gayet büyük bir siteye ait mail adresinden gelmiş...
My dear, how are you doing over there, hope fine. i am
single beautiful girl, not married, i found your contact
through internet web site page and i am self confidence
that you are the real type i need. I want you to be my
partner and foreign financial and investment manager.
Reply me and tell me something about yourself, I am
waiting for your lovely reply so that i will tell you
everything about me and also send you my picture.
Yours sincerely,
Çevirisinde pek bişey yazmadı translate.tam bir çeviri gerekli. Bi zahmet çevirebilecek varmı
iki gozum, oralarda nasilsin ne yapiyorsun? umarim iyisindir. ben guzel ve bekar bir kariyim... iletisim bilgilerini internetten, web sayfandan buldum ve tam benim kalemim oldugun konusunda kendime guveniyorum. senden benim partnerim, yabanci yatirim ve finans mudurum olmani istiyorum. cevabinda bana kendin hakkinda bisiler yaz, bende sana kendim hakkinda yazar resmimide icine koyar yollarim.. biricik cevabini cani gonulden beklerim..
yalarim yutarim..
biraz tassak oldu ama aciklayici olmustur umarim :D
editt: bi ustteki arkadas daha turkce anlatmis.. (ben yazarken yazmis gorsem cevirip yazmazdim iki saat bak kotu hissettim kendimi simdi :) )
-
canım, nasılsın umarım iyisindir. Ben bekar ve güzel bir kızım. Bilgilerini bir web sitesi aracılığıyla buldum ve inanıyorumki sen gerçekten ihtiyacım olan kişisin. Senin ortağım ve finansal-yatırım yöneticim olmanı istiyorum. Bana kendin hakkında birşeyler yaz, senin güzel cevabını bekliyorum, bende sana kendim hakkında herşeyi yazacağım ve bir de fotoğrafımı göndereceğim.
saygılarımla.
buda benden. birebir çeviri değil ama anlattığı bu hocam sen düşün artık, böyle şeylere inanan müridler görünce içim yanıyor.
-
:D vayy be. adamlar artık spamı da büyük sitelerin mailleriyle gerçek bilgilerle basıyorlar. işin ilginci mail inbox taydı.
helal olsun demekten başka bişey kalmıyor :D
ampul hocam inanmadım ki.
merak ettim tamçevirisini. çünkü bilgiler gerçekti
-
:D vayy be. adamlar artık spamı da büyük sitelerin mailleriyle gerçek bilgilerle basıyorlar. işin ilginci mail inbox taydı.
-----------------------------hocam email i iletebilirmisin bana ya merak ettim hakkaten :D ampulbeyin@windowslive.com
-
AMpul bunu yazdı:
-----------------------------hocam email i iletebilirmisin bana ya merak ettim hakkaten :D ampulbeyin@windowslive.com
-----------------------------ilk çeviriyi okuduktan sonra sildim ki hocam ya :(