folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İngilizce Çeviri Lazım!

İngilizce Çeviri Lazım!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Assalamou Aleykoum warahmatoulaye musulumi

My name was Ouedraogo jonathan i am from burkina faso i was born and broat up in a christian family,since i converted to muslim religion i change my name to abdelassane because i find out that muslim religion is the true way to paradise.since i converte to muslim religion about 1 year now my parent refuse to pay my education fees any longer,little by little the situation was getting worster to the extend they drove my me out from the house so i went to my friend house that converted me to muslim religion to stay but things were not easy for me ,all day i cry asking my self is it a crime to make a good chioce for myself. please am begging,to help me because i will like to continue my education where i stop,since i then i have been seeking for help even my muslim brothers refuse to help me they will say to me that i should go back to my former religion but i keep telling them that there is nothing on earth that is going to make me go back to that religion any more since i have already make up my mind to become a muslim.please i dont want to be running up and down on the street extravagantly i will like to become something good in life.since my parent disowned me till now things were not easy for me.please help me to continue back my education. please you know that our holy quran told us to help and love one another,please my follow muslim brothers help me because things are not easy for me i pray may our almighty allah bless you and your family amen.thanks and have nice fasting and happy ramadan amen.
    assalam aleykoum

bu gün mailime geldi toplu mail filanda değil anlamadım ben ne diyor arkdaş? kim oldupunuda bilmiyorum ama din ile alakalı yerlere üyeliğim var bulmuş olabilir derdi ne

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Okul masraflarini odemen icin sana yalvariyo.

I find your lack of faith disturbing.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

LordVader bunu yazdı:
    -----------------------------

Okul masraflarini odemen icin sana yalvariyo.

he söliim bizim muhasabeyede versinler 3 5 :)

ipneye bak benim harcımı kim verecek lan

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Önceden hristiyanmış, şimdi müslüman olmuş adını değiştirmiş, din değiştirdi diye ailesi buna para vermez olmuş, böyle olunca okula para yetiştirememiş, şimdi senden eğitimi için para istiyor çünkü sen de müslümansın.

enjoy i'm vaccinated
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Fatih bunu yazdı:

Önceden hristiyanmış, şimdi müslüman olmuş adını değiştirmiş, din değiştirdi diye ailesi buna para vermez olmuş, böyle olunca okula para yetiştirememiş, şimdi senden eğitimi için para istiyor çünkü sen de müslümansın.

Müslümanlığıda bırakırsa ona ailesinin verdiği paranın 2 katını veririm ben ateistim :)

nerden buldukş beni

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

spam olduğu besbelli.

enjoy i'm vaccinated
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:

bu gün mailime geldi toplu mail filanda değil anlamadım ben ne diyor arkdaş? kim oldupunuda bilmiyorum ama din ile alakalı yerlere üyeliğim var bulmuş olabilir derdi ne

Esselamü aleyküm ve rahmetullah müslümanlar

Adım Ouedraogo Jonathandı Burkina Faso’danım (batı Afrikada bir ülke bu arada), hristiyan bir ailede doğdum ve büyüdüm, müslüman olduktan sonra adımı abdelassane olarak değiştirdim çünkü cennete giden doğru yolu bu dinde buldum.müslümanlığı seçtiğim 1 yıldan beri ailem eğitim taksitlerimi artık ödemiyor, yavaş yavaş durum daha kötüye gidiyor en sonunda beni evden kovdular bu yüzden arkadaşımın evine gittim, evde kalmak için müslümanlıktan vazgeçmemi istediler ama olanlar benim için kolay değildi.Bütün gün ağladım ve kendime sordum “kendim için iyi bir seçenek seçmem suçmu?” Bana yardım etmeniz için yalvarıyorum çünkü eğitimime devam etmek istiyorum.Bana yardım edicek müslüman kardeşler aradığımda beni hep reddedip eski dinime geri dönmemi söylediler ama ben onlara dünya üzerinde hiçbir beni eski dinime çeviremez dedim, müslüman olduğumdan beri düşüncelerimi değiştirdim.Hayatımı yokuş aşağı sürmek istemiyorum hayatta iyi bir yerde olmak istiyorum.Ailem beni sahiplenmediğinden beri hiçbirşey benim için kolay olmadı.Lütfen eğitimime devam etmem için bana yardımcı olun.Lütfen şunu bilin Kuran bize başklarını sevmemizi ve yardım etmemizi söyler, müslüman kardeşlerim bana yardım edin çünkü hiçbirşey benim için kolay değil Allah sizi ve ailenizi koruması için size dua edeceğim.Teşekkürler ve hayırlı ramazanlar amin.

Esselamın aleyküm

%500 Spam :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:

Assalamou Aleykoum warahmatoulaye musulumi

My name was Ouedraogo jonathan i am from burkina faso i was born and broat up in a christian family,since i converted to muslim religion i change my name to abdelassane because i find out that muslim religion is the true way to paradise.since i converte to muslim religion about 1 year now my parent refuse to pay my education fees any longer,little by little the situation was getting worster to the extend they drove my me out from the house so i went to my friend house that converted me to muslim religion to stay but things were not easy for me ,all day i cry asking my self is it a crime to make a good chioce for myself. please am begging,to help me because i will like to continue my education where i stop,since i then i have been seeking for help even my muslim brothers refuse to help me they will say to me that i should go back to my former religion but i keep telling them that there is nothing on earth that is going to make me go back to that religion any more since i have already make up my mind to become a muslim.please i dont want to be running up and down on the street extravagantly i will like to become something good in life.since my parent disowned me till now things were not easy for me.please help me to continue back my education. please you know that our holy quran told us to help and love one another,please my follow muslim brothers help me because things are not easy for me i pray may our almighty allah bless you and your family amen.thanks and have nice fasting and happy ramadan amen.
    assalam aleykoum

Gerisi eğitimime devam etmek için senden yardım istiyorum..Ramazan'ın yüzü suyu hürmetine bana para yolla kısacası :D

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
Toplam Hit: 909 Toplam Mesaj: 8