İngilizce Çeviri Yardımına İhtiyacım Var
-
bunu
tam olarak n diyor. ve boşluğa ne yazmalıyım?
-
arkadaşlar biraz acilde kusura bakmayın boşluklara n yazim adımı mı?
-
boşluklara ne dolduracağını bilmiyorum ama, sana boşlukları doldurup anlamlı bir cümle kurup kurmadığını öğrenmen için sağlam bir çeviri adresi verebilirim.
-
abi acil 15 dk am var.
-
NYSE abi yarın sabaha kadar uzadı zaman .gözünüzü svim bi yardım edin. şimdi çıkıyom sabah bakçam gne. nolur. :(
-
işine yarar sanırım www.babilturk.com
-
kardeşim az dur,harran üniversitesi ingilizce öğretmeninin sitesini yapmıştım :) ona danışcam,bi gelişme olunca yazarım! bu biraz resmi bi belgeye benziyor,o yüzden kesin emin olmadan bişi yazmak istemedim.
Umarım işine yarar dostum :
İlk boşlukda senden bir dayanak isteniyor.Bir garanti maksadında taahhüt isteniyor.Neler yapabileceğin,yada neyi bize garanti gösterebilirsin diye sorulmuş-o boşluğa onu yazacaksın. 'I have yada I can' diye başlamanı tavsiye etti hoca.
Vereceğin garanti tutarı yada taahüt gelecek yardım yada neyse artık onun en az %40-60'ı civarında olmalı deniyor ayrıca aşağıdaki italik yazıda dostum.
İkincide bir yardım talebi var,fakat bu talep resmi makamca onaylı bir yardım ve ikincide senden bu taleb için bir tarih isteniyor.
Fakat vereceğin süre kısıtlı,yani yakın bir zaman isteniyor.
Kısaca sana uluslararası bir yardım gelecek buna karşın senden ipotek mahiyetinde garanti isteniyor.Bu garantiyide belirli zamanda istiyorlar.
Bu koşulları kabul etmen gerekli.
Önemli : 15 ekimde çevirdik bunu,sana ne zaman geldi bilmiyorum yada sen konuyu ne zaman açtın bi fikrim yok - hoca bu gün içinde gönderin dedi!
Kolay gelsin dostum :)
Toplam Hit: 1165 Toplam Mesaj: 7