İngilizce Çeviri(Özet)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jigsaw
    Jigsaw's avatar
    Erkek

Merhabalar herkese bu saatte zorlu bir isteğim olucak ;

http://certification.comptia.org/  sitesinde birincil ağızdan ne iş yapıldığını  sitenin amacını ingilizce 8-10 cümleyle özetleyebilecek bir arkadaş varsa çok makbule geçecek ,

about sayfasında anlatmıslar bişeyler ama ingilizcem iyi değil , about sayfası  http://certification.comptia.org/AboutCompTIA.aspx

Başkalarına hakim olan kuvvetlidir, kendine hakim olan kudretlidir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Tamamdır, şundan emin olayım, özne "biz" olacak değil mi? Biz şöyle bir firmayız falan gibi.

sigara değil, balık olan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jigsaw
    Jigsaw's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Tamamdır, şundan emin olayım, özne "biz" olacak değil mi? Biz şöyle bir firmayız falan gibi.

yok hocam öyle değil birincil kişi derken ben yani . yani ben anlatıyorum işte site bu işi yapar şunu satar şöyledir böyledir diyorum kendi ağzımdan yazarmış gibi yani. 

teşekkür ederim ugrastıgın ıcın bu arada hocam.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek

hakkımızda kısmı var kardeşim :7

Hakkında CompTIA

CompTIA dünyanın satıcı-nötr IT sertifikaları lider sağlayıcısıdır. Biz PC desteği, ağ sunucuları, Linux, güvenlik ve daha 16 sertifikasyon sınavlarını sunuyoruz. CompTIA fazla 20 yıl için sertifikasyon sınavlarına teslim olmuştur ve sürekli biz sektörüne sağladığımız hizmeti geliştirmeye kararlıdır.

Sertifika CompTIA gücü biz sanayi aldığımız destekten küçük bir parçası geliyor. Binlerce şirket çalışanı güvenilir bir başarı prediktörü sağlamak için CompTIA standartlara bağlıdır.Ayrıca, kendi sertifika programları ile onlarca şirket kendi sertifikasyon programlarına önkoşul ya da seçmeli olarak temel düzeyde beceri setleri için bir endüstri standardı sağlamak bizim sınavları güveniyor.

Profesyonel sertifikalar ek olarak, CompTIA destekler ve eğitim, savunuculuk ve hayırseverlik girişimler yoluyla global IT sektöründe açar.

BT manzara bizim vizyonumuz, küresel bir perspektif 30 yıl ve 2.000 'den fazla üye ve 2.000 iş ortakları tarafından şekillenir. Biz üyeleri tarafından tahrik ve endüstri profesyonelleri seçilmiş bir yönetim kurulu tarafından yönetilmektedir.

Tüm gelirleri doğrudan değerli üyeleri ve bir bütün olarak sanayi fayda programlarına aktarılmaktadır.

Chicago dışında merkezi, biz Amerika Birleşik Devletleri, Hindistan, Japonya, Güney Afrika ve Birleşik Krallık'ta ofisleri var.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

ip adresi değişti &@%^%!&/@

CompTIA is an international IT company with many offices distributed worldwide and whose headquarters is located in Illinois, USA. The company provides vendor-neutral certifications in 16 different exams associated with several subdivisions of IT; including PC support, networking, Linux and more. Along with the certifications they provide; they help not only build up an IT workforce with authorized and qualified employees for companies but also support the continuing educations with ongoing educational resources, webinars and events. The company also claims to be advocating on behalf of IT industry with over 30 years of experience, 2000 members and business partners- as well as enabling the disadvantaged populations to acquire the skills necessary for a new carreer in IT industry.

Kısa mı oldu? Kriter cümle sayısıysa bölüp koyayım, yok komple kısa olduysa daha uzun yazayım. Zaten verdikleri bilgi sayfa sayfa olmadığı için gözüme iyi göründü de bu uzunluk.

izzmarit tarafından 09/May/14 00:01 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jigsaw
    Jigsaw's avatar
    Erkek

@revolt84 hocam birincil ağızdan yani ben tarafından yazılması gerekiyor orda biz diye anlatıyor.

@izmarit hocam teşekkür ederim bu saatte uğraştırdım seni :)

Toplam Hit: 810 Toplam Mesaj: 6