İngilizce Çeviri,Sadece Bir Cümle
-
İngilizce altyazısı var filmin fakat eksik arada filmi anlatan herifin söylediği cümleler altyazıya dökülmemiş,dinleyerek çeviri yapabilecek kadar iyi değilim şimdilik sadece bir cümleyi mp3 olarak filmden kestim çeviri zaten biti sadece adamın konustuğu yerleri dinleyerek çevirmeye çalışıyorum eğer yardımcı olursanız senkrasyonuda yapıp 1-2 güne filmi tr altyazısıyla upload ederim.Mp3 dosyası ;
http://www.speedyshare.com/560728989.html
Çevrilecek kısım Karl Marx demiş ki'den sonrası ama ben öncesindeki cümleleride koydfum belki orayla bağlantılıdır diye Karl Marx der ki;Tüm peygamberler kaldı diye algıladım ben ama anlam veremedim sonraki cümleyide bunların ikisi benim için dua diye algıladım ama hiç emin olmadığım için sorayım dedim,şimdiden teşekkürler.. -
I hee (or hear) two heros ; Karl Marx and Al Capon.
Al Capone said; if you are going to steal; steal big!
And hope like hell you can get away with it.
And Karl Marx said; all proporties are theft.
I think both be proud of me.
-
i have two heros anladım ben ilk cümleyi ama "duydum" diyorsan duymuşsundur :) Sağol jerry
-
ben "hee" diye anladim.
yani;
"erkek gibi" veya "adam gibi" iki tane kahraman var...
-
tekrar dinledim de olabilir hocam.. neticede sadece nüans farkı çünkü film çevirisi detaylı yazmaya gerek yok sanırım her iki olasılıktada "İki kahramanım var" oalrak çevirsek prtaik olur zaten İki tane adam gibi kahramanım var diye çevirince bu sefer diğer kahramanlarım kontör gerilla mı diye eleştiriyorlardı deezi'de çevirdiğim zamanlar..Benim için asıl önemli olan son 2 cümleydi keza nasıl sanladığımı görünce bi tebessüm belirdi yüzümde :) Tekrar teşekkürler ;)
-
I have two heros: Karl Marx and Al Capon.
Al Capone said; if you are going to steal; steal big!
And hope like hell you can get away with it.
And Karl Marx said; all proporties are theft.
I think they would be proud of me.
----
...diye çevirince bu sefer diğer kahramanlarım kontör gerilla mı diye...
...kontrgerilla...
(Espri olsun diye mi kontör yazdın anlayamadım ama http://tr.wikipedia.org/wiki/Kontrgerilla)
Kolay gelsin.
-
i had two heroes, karl marx and al capone--------- al capone said; if u going to steal, steal big and hope like hell you get away with it. And karl marx said all property is theft. I think they’d both be proud of me.
Toplam Hit: 1290 Toplam Mesaj: 7