İngilizce Dersi Ses Kaydı?
-
Arkadaşlar bir nebze ingilizcem var ancak geliştirmek istiyorum. Çok uzun saatler çalıştığım için ve ayrıca okulum olduğu için ne yazıkki ingilizce ders videolarına bakamıyorum. Telefonumdada video oynatma karizması olmadığı için, acaba yolda gelip giderken(her gün 3 saatim yolda) dinleyebileceğim ingilizce dersi ses kaydı varmıdır? Bulabilirmiyiz acaba?
-
geçenlerde kart aldım tmm anladım ses dosyası diyosun ama kartın bi yüzünde türkçesi bi yüzünde ingilizcesi ve telaffuzu var yanına bi de örnek cümleler içeren bi kitapçık aldın mı tadından yenmez kitapçıkta aynen telaffuzunu içericek neyse konuyuda uplamış olalım gözleri dinlendirirken sesle çalışmak iyi fikir
-
MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------
geçenlerde kart aldım tmm anladım ses dosyası diyosun ama kartın bi yüzünde türkçesi bi yüzünde ingilizcesi ve telaffuzu var yanına bi de örnek cümleler içeren bi kitapçık aldın mı tadından yenmez kitapçıkta aynen telaffuzunu içericek neyse konuyuda uplamış olalım gözleri dinlendirirken sesle çalışmak iyi fikir
-----------------------------
aynı karttan bende aldım hocam ama telaffuz konusunda yetersiz kalabiliyor. böyle kulağımıza taksak aksanla söylese bence güzel olur. Ve böyle birşeyin varlığını tahmin etmiştim ama yok galiba.
Toplam Hit: 1371 Toplam Mesaj: 3