İngilizce Dil Kursu Yardım !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kont239
    kont239's avatar
    Erkek

bir arkadaşım dil kursuna gidecek biraz araştırmış 3 kur için 1700 demişler fiyatın nasıl olduğunu merak ediyor gidenler varsa yardım ederlerse sevinirim .

ModS:Konuyu Doğru yere açmaya özen gösterelim

4641544948---53415249544153
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Haşırt in dı bilekbord

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kont239
    kont239's avatar
    Erkek
    kont239 bunu yazdı:
    -----------------------------

bir arkadaşım dil kursuna gidecek biraz araştırmış 3 kur için 1700 demişler fiyatın nasıl olduğunu merak ediyor gidenler varsa yardım ederlerse sevinirim .

ModS:Konuyu Doğru yere açmaya özen gösterelim

-----------------------------
    konuyu ben genel konulara açtım genel bi konu ödev falan değil fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı ?

4641544948---53415249544153
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Nerede yaşıyorsun bilmiyorum hocam . Ancak ben istanbul kartalda gidiyorum 1800 TL . Gittiğin kursun imkanları ve bulunduğun yer, fiyatı oldukça etkiler.

İndia İndia !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

istanbul mecidiyeköy nlenglish 4 ayda hızlandırılmış bir eğitim. 5 kur 3000 tl hoca (nakit) taksitte 3500 civarı oluyor.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

hacı gittiğin yer çok önemli benim eski hatun kadıköyde british bilmemne bişeyine gitti baya bi hemde ama olanakları süperdi bi etkinlik oldumu 1 kuruna bile gitsen arıyolar davet ediyolar bağlarını kesmiyolar yani bunları göz önünde tut

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

gökdil çok güzeldli hoca ben gop şubesine gidiyorum ama el değiştirdi english time oldu yanlıs hatırlamıosam kayıt uzatma 1 kur 400 yeni kayıt 925 yanında hediye tel tarzı bişi veriolar bi konuş teli  almassak ne kadar olur die yoksa güzel yer ben devam ediyorum yani :D

Merhabaaaaa
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

komik fiyatlara skypeda dil kursu veriyorlar canli, karsilikli kamerayla yazili ve gorsel olarak. arastir bakalim.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    6000 dolara git amerikaya 4 aylık

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
Toplam Hit: 891 Toplam Mesaj: 9