İngilizce Dil Kursu Yardım !
-
bir arkadaşım dil kursuna gidecek biraz araştırmış 3 kur için 1700 demişler fiyatın nasıl olduğunu merak ediyor gidenler varsa yardım ederlerse sevinirim .
ModS:Konuyu Doğru yere açmaya özen gösterelim
-
Haşırt in dı bilekbord
-
kont239 bunu yazdı:
-----------------------------bir arkadaşım dil kursuna gidecek biraz araştırmış 3 kur için 1700 demişler fiyatın nasıl olduğunu merak ediyor gidenler varsa yardım ederlerse sevinirim .
ModS:Konuyu Doğru yere açmaya özen gösterelim
-----------------------------
konuyu ben genel konulara açtım genel bi konu ödev falan değil fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı ? -
Nerede yaşıyorsun bilmiyorum hocam . Ancak ben istanbul kartalda gidiyorum 1800 TL . Gittiğin kursun imkanları ve bulunduğun yer, fiyatı oldukça etkiler.
-
istanbul mecidiyeköy nlenglish 4 ayda hızlandırılmış bir eğitim. 5 kur 3000 tl hoca (nakit) taksitte 3500 civarı oluyor.
-
hacı gittiğin yer çok önemli benim eski hatun kadıköyde british bilmemne bişeyine gitti baya bi hemde ama olanakları süperdi bi etkinlik oldumu 1 kuruna bile gitsen arıyolar davet ediyolar bağlarını kesmiyolar yani bunları göz önünde tut
-
gökdil çok güzeldli hoca ben gop şubesine gidiyorum ama el değiştirdi english time oldu yanlıs hatırlamıosam kayıt uzatma 1 kur 400 yeni kayıt 925 yanında hediye tel tarzı bişi veriolar bi konuş teli almassak ne kadar olur die yoksa güzel yer ben devam ediyorum yani :D
-
komik fiyatlara skypeda dil kursu veriyorlar canli, karsilikli kamerayla yazili ve gorsel olarak. arastir bakalim.
-
6000 dolara git amerikaya 4 aylık