İngilizce Filmleri İngilizce Altyazıyla İzlemek
-
Selamlar, ingilizceyi geliştirmek için idealdir bilirsiniz. Filmi ingilizce izlerken altyazıyı da ingilizce okursunuz. Hem faydalı olur hem de daha rahat anlarsınız.
Bir de farklı ülkelerden gelen bir kaç arkadaş toplandığında ortak dil ingilizce olacağı durumlarda çok yararlıdır.
İnternet üzerinde elbet böyle siteler de vardır, ancak ben nasıl arasam googleda bilemedim, bulamadım.
Sinema filmlerini ingilizce dil ve ingkilizce altyazıyla yayınlayan var mı?
Torrent indiremiyorum, streaming gerrekiyor..
-
filmpo.com var bildiğim sadece. bide winmovies mi öyle bi site vardı onda çok deli arşiv vardı ama adını unuttum hatırlayan biri yazarsa sevinirim.
ingiliz filmlerini anlamak daha kolay oluyo
-
İngilizce filmi bende ingilizce alt yazı ile izlemek isterdim ama ingilizce bilmediğim için anlayamicam ki :S
-
nurulmac11 bunu yazdı
filmpo.com var bildiğim sadece. bide winmovies mi öyle bi site vardı onda çok deli arşiv vardı ama adını unuttum hatırlayan biri yazarsa sevinirim.
ingiliz filmlerini anlamak daha kolay oluyo
abi süpersin harika bir site.
bu şekilde daha geniş arşivli site bilenler paylaşabilir
yoksa da bu süper ötesi zaten :D Allah ömrünü uzun tutsun
-
Mesajım bulunsun bunla ilgili bi projem var incelerim siteyi. Teşekkürler site için
-
Sımdılık mesajım bulunsun ılgıLenmek lazım
-
tıpkısının aynısını bende arıyorum arkadaş grammer tamam da şu dinleme işi ne boktan iş ya :S
-
crafty bunu yazdı
tıpkısının aynısını bende arıyorum arkadaş grammer tamam da şu dinleme işi ne boktan iş ya :S
indirme sorunun yoksa orjinal dil filmi indir divx'de ingilizce altyazıları oluyor filmlerin ekle izle abi.
-
Bende bu konuda muzdarip olmuştum bir ara. Ancak ingilizce seviyeniz intermediate düzeyinde ise ve seviyorsanız, ingilizce altyazılı anime izleyebilirsiniz.
Ben kendimi geliştirme aşamasında hem anime çevirisi yapmıştım hemde izlemiştim. ;) Özellikle çevirinin çok faydası oluyor. Amerikan film ve dizilerinin çok yardımı dokunmayabilir, bazıları konuşurken ne dedi bu ya diyor insan. Kompleks kelimeler barındırabiliyor.
Dediğim gibi ingiliz dizi ve filmleri bulamıyorsanız anime bu konuda en ideal geçiş ve öğrenme aracı olacaktır.