İngilizce Hazırlık Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

şimdi her üniversitede işleyiş farklıdır muhtemelen ama istanbuldaki üniversiteler için özellikle itü için soruyorum.

itü de bildiğim kadarıyla üst kurlardan başlanırsa yarım dönemde bitirme olayı var ama diyelim ki kaldık o yarım dönem sonunda. diğer dönem hemen yeniden başlayabiliyor muyuz ? yani yıl  sonunda tekrar finale girme hakkımız oluyor mu yoksa seneye mi bekliyoruz ?

black implies white, self implies other, life implies death.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

İTÜ'yü bilmiyorum, genel konuşayım. 

Dönem başlamadan muafiyet sınavı olur, geçen geçer,  geçmeyen o sınavdan aldığı puanla kur kur dağılır.

Yarım dönemde bitirme olayını bilmiyorum ama bence öyle birşey varsa bile başka bir kurdan devam edebilirsin diğer dönem.

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bende ek tercihlerde yerleşmeyi düşünüyorum dgs'den fakat okulda ingilizce hazırlık var. Hazırlık okuyan arkadaşlar günde kaç saat ortama ders oluyordu? Sabah 9 da okula gittin diyelim kaçta çıkıyordunuz? Okulun sitesinde baktım yoktu ders programı okuluda aramadım açıkcası. Bilen giden varsa bir ortalama birşey söyleyebilir mi. Çünkü hem çalışıp hem okula gidecem kafamda ortalama birşey otturmaya çalışıyorum.

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

A ve B kurları Ocak'ta ekstradan bir sınava girebiliyor. Onun haricinde her senenin sonunda geçiş için sınava giriyorsun. Eğer geçemezsen hazırlığa devam ediyorsun geçersen lisans derslerini alıyorsun . Benim bilgim bu şekilde

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    Lightsaber bunu yazdı

A ve B kurları Ocak'ta ekstradan bir sınava girebiliyor. Onun haricinde her senenin sonunda geçiş için sınava giriyorsun. Eğer geçemezsen hazırlığa devam ediyorsun geçersen lisans derslerini alıyorsun . Benim bilgim bu şekilde

bende bölye biliyorum. Yarı dönemde geçme durumunda irregular öğrenci oluyorsun. Eğer gayret edip yazın falan üstten ders alırsan, bir dönem daha erken bitirme şansın var, yani hazırlık okumayan arkadaşlarına yetişebilirsin. Ama bazı okullarda yarı dönemden geçenlere ders verilmeyebiliyor. Bu durumda pek bir işe yaramıyor geçmek, 4 ay tatil yapıyorsun :)

Saatler genel olarak yarım gün olacak şekilde ayarlanıyor okullarda. Mesela 9.00- 13.00 gibi. Yada öğleden sonra işte. Ayrıca üst kurda olursan bazı okullar haftada 5 gün yerine 4 gün ders veriyorlar. Bu da güzel bir şey :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

akustikelektrik ne diyorsun ağzın bal kaymak yesin dersler öyle olsun can kurban :D Piri reise gitmek istiyorm ana nakit sıkıntı tabi herzaman olduğu gibi bunu da çalışarak ayarlamaya çalışacam. Tabi ek kontejyan açılırsa :)

evsiz tarafından 05/Eyl/14 21:02 tarihinde düzenlenmiştir

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
Toplam Hit: 655 Toplam Mesaj: 6