İngilizce İyi Essay Yazma Teknikleri
-
essay yazmada dikkat edilecek hususlar,yazarken olması gereken kurallar,hocanın görünce vay amk işi biliyo bu diyeceği bağlaclar,kalıplar giris cıkıs cümleleri falan yer aldıgı bir kaynak neyim bilen varmı?
-
en iyi teknik: vereceksin parayi gladio yazacak
-
yazabildigin kadarini yaz sonra bana at ben duzeltirim...
-
agalar saolunda finalde cıkacak bu :D
hoca kıl tüy biraz böle karizmatik baglaclardır giriş cıkıslardır lafı dolanırmalardır essay kurallarıdır falan baya dikkat ediyor
-
Olm hangi konuyla ilgili yazılacağını ne bileceksiniz :D
Bizim muafiyet tede cıkacak essay :)
Bende var okulun verdiği 6-7 sayfalık bi for and against essay kağıdı ama nerede bilmiom valla :|
-
http://www1.aucegypt.edu/academic/writers/home.htm
bilkentte sık sık yazdırırlar bize girdigimimden beri yazdigimiz essayin hatti hesabi yok..bizim
bu donemki eng kitabinda burdan
alinti yapmislar essay teknikler icin..tavsiye ederim..
benim taviseyemi sorarsan..thesis statement cok onemlidir..cumlerni cok iyi kurmalısın..oraya ne yazdıysan tum
essay sadece orda yazanlarla ilgili olmalı..
claim'ini (neyi savundugunu, kanıtlamaya calıstıgını) acıkca belli etmelisin.. her paragrafın ilk cumlesi yani
opic sentence yine o paragrafta anlatacaklarını
belirtmeli..conclusionda da tum essay i tekrardan farklı kelimelerle ozetlemelisin.. sitedede belirtiyo zaten
oraya da bakarsın..
kolay gelsin...
-
Benim kiz arkadas ing bitirme sinifi,essay yaziyordu gecengun ama nefret ettigi ortadaydi:) daha benim basima gelmedi essay ama saniim difransiyel denklem gibi birsey :D