İngilizce Konuşma Egzersizleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

https://www.verbling.com/

arkdaşlar genelde ingilzice konuşmayı çekindiğimiz için hep bir içimizde patlıyor.

Verdiğim sitede bence ücret biraz pahalıda olsa hizmet güzel.

sonuçtasosyal medyada ingilizce konuşmak istesen kimse konuşmaz kola kolay.

40 60 lira para kaşılığı 1 saat konuşabiliyorsunuz. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

sitedeki haritada bir zamanlar kara parçası olan Türkiye denizi var

Dil öğretmenleri dünya haritası

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bu işe para verilir mi hocam :) sen bulmasını bilmiyorsun...

ben ingilizce pratiği yaptığım zamanlar bir sürü insan bulmuştum.. ki o zaman facebook tarzı sosyal medya yoktu, varsa bile benim öyle hesaplarım bile yok :)

en basitinden http://www.englishbaby.com/community/chat

buradan girip bir sürü insanla tanışabilirsiniz..

kaldı ki bu işin tandem i var, yani anadilin ya da iyi olduğun dil neyse, karşıdakinin diliyle değiştirebiliyorsun. Benim bu şekilde bir almanca partnerim var, ben ona türkçe öğretiyorum o bana almanca, daha doğrusu pratik yapıyoruz..  ayrıca kız arkadaşım var fransızca, almanca, ingilizce konuşuyorum onunla da 

ha bulamıyorsanız da o zaman para vermeniz normal :) ama bulunmayacak şeyler değil, en azından seviyenize göre birilerini bulmak iyi olabilir başlangıç aşamasında.. çünkü öğretim olarak biz genelde yazma-okuma üzerine öğreniyoruz o yüzden konuşmak ayrı bir mecra oluyor bizim için ve hep alay edildiği için konuşmaktan çekiniyoruz.. anadili ingilizce olandan çok, ingilizce öğrenen kişilerle konuşulması daha mantıklı bence.

unbalanced tarafından 25/Eyl/15 19:44 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

işin doğrusu fellik fellik aramadım. 

Ama face vs yokken pen frends tarzı siteler iş görüyordu biraz.

şu an işte ben sana şunu sen bana şunu öğret sistemlerinin çok işe yarayacağını sanmıyorum.

Çünkü türkçe öğrenmek isteyenler genelde uzak doğudan insanlar çıkıyor. Ben detaylara fazla takıldığım için ingilizceyi ana dili infilizce olan birilerinden öğrenmek isterim.

Toplam Hit: 1049 Toplam Mesaj: 4
ingilizce konuşma