İngilizce Konuşmayı İngilizce Metine Dönüştüren Program
-
Başlıktada belirttiğim gibi bu işi gören bir programa ihtiyacım var.
Örnek : Bir video göstericem videodaki konuşmayı metin haline getirecek.
Konu hakkında bilgisi olan müritler yardımcı olursa memnun olurum.
-
zamanında ben de çok aramıştım, "speech to text" veya "voice to text" diye aratınca çıkıyor bir şeyler ama bulduğum programlardan bir halt anlamadım.
-
Böyle bir konu açmıştım bende. Sesten metine çevirmem gerekiyordu. Videonun sadece ses kısmını çıkartıp alırsan belki burada verilen yardımcı olabilir.
http://www.tahribat.com/Forum-Ses-Dosyalarini-Worde-Cevirmek-129129/
-
Başarılı bir ürün, lakin mikrofondan konuşman lazım. Bir de kendi sesin ve aksanınla eğitmen lazım.
Videodan yazıya dönüştürmesini istiyosan çözüm çok BASİT :)
Video'nu youtube'dan izlerken "CC" tuşuna basıp "Transcribe Audio"yu seç ;)
-
MaviEkran bunu yazdı:
-----------------------------
Başarılı bir ürün, lakin mikrofondan konuşman lazım. Bir de kendi sesin ve aksanınla eğitmen lazım.
Videodan yazıya dönüştürmesini istiyosan çözüm çok BASİT :)
Video'nu youtube'dan izlerken "CC" tuşuna basıp "Transcribe Audio"yu seç ;)
-----------------------------Hocam inceledim biraz.Güzel bişeye benziyor ama bunun birde bedava olanı yokmudur ?
-
MaviEkran bunu yazdı:
-----------------------------Video'nu youtube'dan izlerken "CC" tuşuna basıp "Transcribe Audio"yu seç ;)
-----------------------------Hocam çoğu videoda göremedim o "CC" tuşunu bir tane buldum ondada aktif değildi. Acaba ben mi yanlış yapıyorum.
-
http://www.youtube.com/watch?v=87xLrWV6pFs Bu arkadaşın çoğu videosunda bu özellik aktif. Neye göre ve nasıl oluyor bilmiyorum. Belki Youtube, otomatik olarak videonun konuşma olduğunu algılayıp, bu özelliği etkinleştiriyordur.
@opusdei
Windows Vista'da (7'de de vardır belki bilmiyorum) Ses Tanıma özelliği gömülü geliyor. Ultimate sürüm kullanıyorsanız eğer. Bedava arıyorsan bu var elimizde :)
-
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------Hocam inceledim biraz.Güzel bişeye benziyor ama bunun birde bedava olanı yokmudur ?
-----------------------------Zamunda'dan indirdim hocam şimdi crackli. Oradan bulabilirsin.