İngilizce Kurs Tavsiyesi - Kocaeli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mt93
    mt93's avatar
    Erkek

Bi kaç gün önce americanlife ile konuştum 2850 lira fiyat söyledi 4 kur için  ama yarın kayıt olma şartı ile başka kayıt olacaklar varmış benide o grup ile beraber gösterip toplu kayıt diye indirim yapacakmış felan filan sebebiyle yarın son.Diğer kurslara yaz okulundan vakit bulamadığım için gidemedim.B1 seviyesinden başlayacağım.Sizin önerdiğiniz kurs var mıdır tecrübenizle.Englishtime hakkında güzel şeyler duymadığım için ona hiç gitmedim american time amerikan kültür americanlife bunlardan biri orjinal diğer ikisi çakma gibi geliyor ama :D

mt93 tarafından 27/Tem/15 04:18 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Kocaelinde her birine giden arkadaşım olmuştur. Hiçbirisi memnun değildi. Hatta ev arkadaşım amerikan kültüre kayıt olmuştu. 1 sene gitti zaten daha sonra orayı kapatıp ismini amerikan life diye tekrardan açtılar. Sonra o isimle devam etmişti kursa en sonunda bıraktı.

Yani yeni cuma caminin yanındaki o yer 2 sene önce amerikan kültürdü.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mt93
    mt93's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Kocaelinde her birine giden arkadaşım olmuştur. Hiçbirisi memnun değildi. Hatta ev arkadaşım amerikan kültüre kayıt olmuştu. 1 sene gitti zaten daha sonra orayı kapatıp ismini amerikan life diye tekrardan açtılar. Sonra o isimle devam etmişti kursa en sonunda bıraktı.

Yani yeni cuma caminin yanındaki o yer 2 sene önce amerikan kültürdü.

evet orası amerikan kültürdü ama şimdi amerikan kültür çadem ile birleşti yada çadem binasının orda diye biliyorum.İzmitte baya dil kursu varmış yalnız demek iyi para var bu işte :D :D

Bu arada kursu neden bıraktıki? :)

mt93 tarafından 27/Tem/15 04:17 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

hocam ben amerikan life'a gittim hatta bi kurum falan kaldı..

dil ogrenmek olayı kursla falan cok alakalı değil.

kurs senin sadece ingilizceyle 1 yada 2 yıl boyunca iletişimde kalmanı sağlıyo.

olay yine insanın kendinde bitiyo.ben biraz utangaçtım o konuda çok gelişemedim.

ama beraber başladığımız arkadaşım çok utangaç değildi o daha çok gelişti.

native hocalar var.güzel hocalar var amerikan life'da

suan amerikadayım.iki yılda geliştiğim kadar geliştim diyebilirim.tavsiyem imkanın varsa yurt dışına çık.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Kocaelide kykda kalıyorum. Oda arkadaşım Ganalı American Time'da hoca. Oradan uzak dur :D

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Ben kocaelide  cok dil kursu arastirdim just english amerikan time amerikan life amerikan kultur vs sonunda easy speak te karar kildim acikcasi ben gayet memnunum danismak istedigin bir konu varsa pm at telefon numarani arayayim anlatayim.kur fiyatlari devamli degisiyor kurslarda

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mt93
    mt93's avatar
    Erkek

Kararsız kaldım şu işi bi daha erteleyebilirim 

Toplam Hit: 1349 Toplam Mesaj: 7
ingilizce kurs kocaeli yabancı dil izmit