folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İngilizce Kursları Hakkında

İngilizce Kursları Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hafta sonlarını değerlendirmek amaçlı dil kursuna gitmeye karar verdim. Şu anki seviyem intermediate. 

Gramer eksiğim var bayağı. Amacım 2 sene içerisinde kusursuz hale getirmek. O yüzden bu seneyi dil kursu. Gelecek yazıda work & travel yapayım diyorum.

Ancak bulunduğum yerde seçenek çok yok. Her ne kadar bu tarz durumlar şubeden şubeye değişsede sonuçta eğitim sistemleri aynıdır. Sizin daha önceden gidipte yararını gördüğünüz, yada çevrenizden gidipte yarar görenler varsa tavsiyeniz aşağıdaki seçeneklerden hangisi olur? Ona göre bu hafta gidip başlayacağım direk.

Not: Dizi-Kitap-Eğitim seti ve internet siteleri konusundan çok benim için okul gibi gidip gelmek farklı bir aktivite olması önemli. Yoksa dünya kadar eğitim seti var elimde. 50 60 tanede dizi izlemişimdir biryerde tıkanıyor insan.

American Life

British Street

Amerikan Kültür

English Time

Bunlar var birtek bulunduğum şehirde. Sadece dil kursu olarak değil aktiviteleri olan biryer olursa çok daha hoş olur.

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Ben DİLKO'ya başladım. Dahaca yeni ama bu konuda önyargılarım var. Yolda broşür dağıttıran kurumlara gitmek istemedim. DİLKO'yu neden tercih ettin dersen, sebebi budur.

Wall Street English'e de gittim, görüştüm fakat, eğitim sistemi çok itici geldi. Hede hödö bilgisayar başındasın, daima. 

Çok iyi araştırmadan asla adım atma. Sözlüklerden takip edebilirsin.

Ekleme: https://eksisozluk.com/british-side--1590534
    Bak hocam bunu da DİLKO'ya yazıldıktan sonra keşfettim. İleri düzey bir eğitim olduğundan bahsediliyor. Farklı sertifikaları edinmiş, eski bir kurum olduğundan da söz ediliyor. 

NaZi_ tarafından 15/Ara/15 14:48 tarihinde düzenlenmiştir

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

Ben DİLKO'ya başladım. Dahaca yeni ama bu konuda önyargılarım var. Yolda broşür dağıttıran kurumlara gitmek istemedim. DİLKO'yu neden tercih ettin dersen, sebebi budur.

Wall Street English'e de gittim, görüştüm fakat, eğitim sistemi çok itici geldi. Hede hödö bilgisayar başındasın, daima. 

Çok iyi araştırmadan asla adım atma. Sözlüklerden takip edebilirsin.

Hocam karabükteyim elimizde birtek bu seçenekler var malesef. Bende öyle bilgisayar başından vs istemiyorum. Maksat hava değişimi olsun.

Zaten pc başı takılacak olsam bir ara englishtown ile ilgili bayağı araştırma yapmıştım ama beni bayar öylesi. 1 haftaya boşlarım

www.kriptopedi.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BEDB1N
    BEDB1N's avatar
    Erkek

hazır konusu iken üniversite dil kursları mı yoksa ? dışarıdaki dil kursları mı daha iyidir ?

istanbul üni, itü, aydın üni, marmara üni, kadir has üni, arel üni. ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Up olsun

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

eğitim hocaya göre değişir. bu dershanelerin hocalarını araştır ve yorumlara göre kaydol. ama yorumlar göreceli olacaktır tabi, o da var.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    cptprice
    cptprice's avatar
    Erkek

Duolingo uygulaması çok iyi kendi kendine pratik yapmış olursun. 

Dualingo

zaman bir bitmeyen çölmüş, ölenler ölmeden ölmüş ve zâten ölmemek zülmüş, neden inkârı beklersin? gönül bir at, zaman gemdir; o gem her derde merhemdir ne azgın bir cehennemdir; ne hâlâ nârı beklersin!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saposcol
    saposcol's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

üstad, kursa yazılmadan önce hepsini tek tek araştırdım ve görüştüm. hepsi tamamen birer ticarethane mantığı ile çalışıyor, eğitim tamamen 2. planda. dolayısıyla, kaliteli bir eğitim bulunamıyor.

geçen ay english time a yazıldım. hocalar iyi değil, eğitim planlamaları iyi değil, yaşadığımız sorunlarda çözüm bulunamıyor vs.

eğer kursa gideceksen çok bir şey beklemeden gitmelisin. orayı daha çok speak yapmak için kullanabilrisin. gramer için internette yeterli materyaller var.

Hakedeni hayatıma sokarım, haketmeyenin hayatına sokarım..
Toplam Hit: 911 Toplam Mesaj: 8
dil kursu