İngilizce Kursu Önerisi ?
-
Merhaba arkadaşlar.
İstanbul Anadolu Yakası, özellikle Kartal, Pendik, Kadıköy gibi gerçekten iyi eğitim veren ingilizce kursu - dersi alabileceğim yer arıyorum. Gerçekten ingilizceyi sökebileceğim fos çıkmayacak bir yer istiyorum.
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
-
dil dile deymeden dil öğrenilmez, atla uçağa go to the london bak 3 ayda neler oluyor
-
Musalla_T bunu yazdı:
-----------------------------
dil dile deymeden dil öğrenilmez, atla uçağa go to the london bak 3 ayda neler oluyor
-----------------------------Sen öyle yapmışsan yandık, şehirlerden önce "the" artikeli kullanılmaz :)))
-
Hocam daha 16 yaşındayım imkan varda nasıl gideyim ne yaparım orda. :D
-
Analitik bunu yazdı:
Musalla_T bunu yazdı:
-----------------------------Sen öyle yapmışsan yandık, şehirlerden önce "the" artikeli kullanılmaz :)))
-----------------------------çaktırma abi :D
-
dyrnade bunu yazdı:
Analitik bunu yazdı:
Musalla_T bunu yazdı:
-----------------------------çaktırma abi :D
-----------------------------Abi de olduk iyi mi :D
-
üniversitelerin yabancı diller okulu bölümde kursları var hocam istersen ilindekileri bir araştır
-
Analitik bunu yazdı:
Musalla_T bunu yazdı:
-----------------------------biliyomusunuz diye bi sınıyayım dedim aferim geçtin :D
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------Hocam daha 16 yaşındayım imkan varda nasıl gideyim ne yaparım orda. :D
-----------------------------Merak etme dil okulu senın ıcın herseyı ayarlıyo:D Orda sana bakıcak aile fln ayarlıyorlar:)
-
-
eğer imkanların varsa hakikaten en iyi çözüm yurt dışına gitmek... ayrıca işi bilen hocalarımızın söylediğini söyleyim.. Dil rampadaki araba gibidir... Yani öğrendikten sonra kaldırıp bir kenara koyamıyorsun... devamlı olarak konuşman pratik yapman gerekiyor ki unutmayasın...
Gelelim senin soruna... Ben kendim deulcomda öğredim... 3. kurdan itibaren bazı derslere yabancı hocalar gelmeye başlıyor... İngiliz yada amerikalı hocalar...
Şahsen 6 kurluk eğitimi tamamlamış birisi olarak Yabancı hocalarımı kendilerinden gelen talep üzerine camiye bile götürdüm... Yani zorlandım tabi bazı şeyleri açıklarken ama devamlı pratik yapmak böyle birşeymiş... Şimdide imkan olursa gitmeyi planlıyorum yurt dışına bir süre için...
Unutmadan dil okuluna gidecek olursan gerçekten yurt dışına yani... okullar senin için pek çok şeyi ayarlıyor... ama o durumda önemli olan yanlız gitmen... çevrende başka türk varsa olmuyor bu işler... zira sıkışınca hemen türkçeye sarılıyorsun... yabancı dil öğrenmenin yolu kendini o dili konuşmaya zorlamak.