İngilizce Kursu Taahhütnamesi
-
İngilizce için kurs arayışındayım.İnternette şurayı buldm :
http://www.ingilizcebitmistir.com/taahhutname
Noter tasdikli sözleşme imzalanıyormuş.Taahhütnamede gözünüze batan bir nokta var mı ?
-
Citizen bunu yazdı
İngilizce için kurs arayışındayım.İnternette şurayı buldm :
http://www.ingilizcebitmistir.com/taahhutname
Noter tasdikli sözleşme imzalanıyormuş.Taahhütnamede gözünüze batan bir nokta var mı ?
senden tam verim tam katılım bekliyorum şöyle bir göz attımda yani 1 derse bile gelmesen sözlemşme geçersiz olur yada ödevi yaptın diyelim ama hoca tam yapmamışsın dedi o zamanda geçersiz kalır sözleşme yani adamlar isterlerse sözleşmeyi devre dışı bırakabilirler
-
her dediklerini yaparsan garip birşey görmedim.
bu da sözleşmemi ya
ben bir sözleşme imzaladım.
aynen şu yazıyordu. parayı aldıktan sonra istersen ders saatini düşürür. istediği zaman derse başlar. üstelik ölürsen kaza geçirde kursa gelemsen dahi paranı geri vermeyiz. bu kursada giitim. ben paçayı sıyırdım ama benden sonraki öğrenciler hep mahkemelik. Allah yüzüme baktı
-
sözleşmedek, maddeler seni seve seve ders çalışmaya yönlendiriyor
dersi veya sınavı kaçırırsan yazılı mazeretle aynı dersi veya sınavı sözleşmen bozulmasın diye başka sınıfta görmen gereki,yor
verilen ödevleri eksiksiz ve zamanın da yapman gerekiyor yani sözleşme geçerli olsun diye ders çalışman gerekiyor bunun sonucu zaten senin verilen dersi seve seve öğrenmek , sınavlardan geçmen demek olur ,
hem sen İngilizceyi öğrenmiş olursun hem de kurs sana paranı iade etmez
sen ders çalışmazsan ingilizceyi öğrenemezsin , kurs sana yine paranı iade etmez.
Yani sen seve seve ders çalışmak zorundasın ,
sen ders çalışırsan yine sen kazanırsın , kurs da ben öğrettim der
sen ders çalışmazsan sen kaybedersin , kurs öğrenci öğrenemedi der ama parasını alır
Daha önce ben de bu kursla ilgili internette bi haber görmüştüm , ama bana uzak olduğu için gidememiştim.
Tercümeye yönelik eğitim veriyor bildiğim kadarıyla , öyle parça dinlemek , teleffuzu öğretmek gibi bi dertleri yok , sana Türkçeden İngilizceye ve İngilizceden Türkçe ye tercümeyi öğretiyor .
Eğer kursa gidersen sonucu ben de çok merak ediyorum.Bize de haber verirsin
Not: Kursa yakınsan şu an kursa giden ve sonuna yaklaşan kişilerle görüş , ona göre kursa git
En az 3 kişiyle görüş , kursa gidp te kendisi yapamayan kişi senin yanlış yönlendirebilir.