İngilizce Kursu Taahhütnamesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İngilizce için kurs arayışındayım.İnternette şurayı buldm :

http://www.ingilizcebitmistir.com/taahhutname

Noter tasdikli sözleşme imzalanıyormuş.Taahhütnamede gözünüze batan bir nokta var mı ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

İngilizce için kurs arayışındayım.İnternette şurayı buldm :

http://www.ingilizcebitmistir.com/taahhutname

Noter tasdikli sözleşme imzalanıyormuş.Taahhütnamede gözünüze batan bir nokta var mı ?

senden tam verim tam katılım bekliyorum şöyle bir göz attımda yani 1 derse bile gelmesen sözlemşme geçersiz olur yada ödevi yaptın diyelim ama hoca tam yapmamışsın dedi o zamanda geçersiz kalır sözleşme yani adamlar isterlerse sözleşmeyi devre dışı bırakabilirler 

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

her dediklerini yaparsan garip birşey görmedim.

bu da sözleşmemi ya

ben bir sözleşme imzaladım.

aynen şu yazıyordu. parayı aldıktan sonra istersen ders saatini düşürür. istediği zaman derse başlar. üstelik ölürsen kaza geçirde kursa gelemsen dahi paranı geri vermeyiz. bu kursada giitim. ben paçayı sıyırdım ama benden sonraki öğrenciler hep mahkemelik. Allah yüzüme baktı

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sözleşmedek, maddeler seni   seve seve ders çalışmaya yönlendiriyor

dersi veya sınavı  kaçırırsan yazılı mazeretle aynı dersi veya sınavı  sözleşmen bozulmasın diye başka  sınıfta görmen gereki,yor

verilen ödevleri eksiksiz  ve zamanın da  yapman gerekiyor  yani  sözleşme geçerli olsun diye  ders çalışman gerekiyor bunun sonucu zaten senin verilen dersi seve seve öğrenmek , sınavlardan geçmen demek olur ,

hem sen İngilizceyi öğrenmiş olursun hem de kurs sana paranı iade etmez

sen ders çalışmazsan ingilizceyi öğrenemezsin  , kurs sana yine paranı iade etmez.

Yani sen seve seve ders çalışmak zorundasın ,

sen ders çalışırsan  yine sen kazanırsın  , kurs da ben öğrettim der

sen ders çalışmazsan  sen kaybedersin , kurs  öğrenci öğrenemedi der   ama parasını alır

Daha önce ben de bu kursla ilgili internette bi haber görmüştüm , ama bana uzak olduğu için gidememiştim.

Tercümeye yönelik eğitim veriyor bildiğim kadarıyla , öyle  parça dinlemek , teleffuzu öğretmek gibi bi dertleri yok , sana Türkçeden  İngilizceye   ve İngilizceden  Türkçe ye  tercümeyi öğretiyor .

Eğer kursa gidersen sonucu ben de çok merak ediyorum.Bize de haber verirsin

Not: Kursa yakınsan şu an kursa giden ve sonuna yaklaşan kişilerle görüş , ona göre kursa git

En az  3 kişiyle görüş , kursa gidp te kendisi yapamayan kişi senin yanlış yönlendirebilir.

Toplam Hit: 790 Toplam Mesaj: 4