folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Ingilizce Ogrenme Setini Bulabilir Miyiz ?

Ingilizce Ogrenme Setini Bulabilir Miyiz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Muritler.

Su seti bir yerden bulabilir miyiz ?

Ise yara mi bu ?

http://www.uyurkeningilizce.net/

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maycamp85
    maycamp85's avatar
    Erkek

Hocam bi müşterinin  vardı yedeklemesini yaptım 1 ay dinledim geceleri bi bok yok amk adam ingilizce konuşup kelimeler sölüyor kendi kendine bence boşa para verme  

maycamp85
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

İşe yaramaz hacı satış taktitiği olduğunu düşünüyorum edebiyat eserleri ile ilgili benzer bir çalışma yapıyordum akılda kalıcı olmuyordu uyuduktan sonra yalan oluyordu.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Harvard üniv bunu duysa kapatır ünivi amk..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    maycamp85 bunu yazdı

Hocam bi müşterinin  vardı yedeklemesini yaptım 1 ay dinledim geceleri bi bok yok amk adam ingilizce konuşup kelimeler sölüyor kendi kendine bence boşa para verme  

Yok be hocam :) ne parasi...

Biryerden bulur muyuz dedim ama haklisin. Zahmetsiz rahmet olmaz :).

Sallamasyon bunlar. Iyisi mi daylight e devam :)

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
Toplam Hit: 932 Toplam Mesaj: 5