folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder İngilizce Öğrenmek İçin Hangi Ülkeye Gidilir.

İngilizce Öğrenmek İçin Hangi Ülkeye Gidilir.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bintang_Merah
    Bintang_Merah's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hangi ülkelerde ingilizce öğrenebilir. ingiltereyi 2. planda düşünürsek.

ve ingilterede 6 ay kalmak için ne yapılması gerekir ve ingilterede çalışmak için ne yapmak gerekir otelcilik sektöründe.

turist olarak ne kadar kalınabilir ve vize olayı ile nasıl gidilebilir.

İşinin Erbabı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

dil okulları pahakı gelmezse her konuda yardımcı oluyorlar. dil öğrenimine gideceğin için ve kuruluşun aracılığı ile başvurduğun için kolayca vize alabiliyorsun. nedense malta adaları çok tercih ediliyor diye duyuyorum. 

çalışma vizeleri baya bi zorlar sanırım. çağrımektubu yazacak aracılık edecek kuruluş yoksa işin zor. çalışmaya gitçem dediğin zaman nerde çalışcaksan orası yazı yazsın gibi şeyler isterler.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

maddiyatı düşünenler için genelde anadili ingilizce olan malta tercih ediliyor hocam. italyanın hemen altında bir ada. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

İngiltere konusunda "enes" nickli muride pm atabilirsin.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek

Hocam iki ay önce katıdığım bir fuarda aldığım bilgilere göre en ugun fiyat veren yer malta. Konaklama dahil 3 ay 15-16 bin lira arasıydı eğer yanlış hatırlamıyorsam, tabi uzun zaman geçti kurumarı arayıp teyit etmek gerek.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Malta ya kimse idi demiyor. haberin Ola. Turk ogrenci cokmu$.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek
    Bintang_Merah bunu yazdı

hangi ülkelerde ingilizce öğrenebilir. ingiltereyi 2. planda düşünürsek.

ve ingilterede 6 ay kalmak için ne yapılması gerekir ve ingilterede çalışmak için ne yapmak gerekir otelcilik sektöründe.

turist olarak ne kadar kalınabilir ve vize olayı ile nasıl gidilebilir.

slm bilmiyorum düşünürmüsün ama gene de söylemek istedim. benim bir arkadaş iş kurmuş gemi de çalışma falan  ve ingilizce bilmeyenlere ingilizce öğretiyor lar ve çalıştırıyorlar 2000-8000   arası maaş alıyorsun  ama  TL mi başka bir şey mi hatırlamıyorum. ilgilenirsen arkadaşla karşılaşırsam nette  bilgilerini sana ulaştırırım ayrıntılı bilgi alırsın kendisinden. 214 geminin falan kendisinin sorumluluğunda mı ne öyle bir şeyler demişti ben ilgilenmediğim için oralı olmadım.

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

akılsızlardan bilgi alma kafana göre takıl önceki konunda bebeye beliğe laf anlatamam diyosun buraya gelmiş akıl alıyosun 

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
Toplam Hit: 1001 Toplam Mesaj: 8