İngilizce Öğrenmek İçin Hangi Ülkeye Gidilir.
-
hangi ülkelerde ingilizce öğrenebilir. ingiltereyi 2. planda düşünürsek.
ve ingilterede 6 ay kalmak için ne yapılması gerekir ve ingilterede çalışmak için ne yapmak gerekir otelcilik sektöründe.
turist olarak ne kadar kalınabilir ve vize olayı ile nasıl gidilebilir.
-
dil okulları pahakı gelmezse her konuda yardımcı oluyorlar. dil öğrenimine gideceğin için ve kuruluşun aracılığı ile başvurduğun için kolayca vize alabiliyorsun. nedense malta adaları çok tercih ediliyor diye duyuyorum.
çalışma vizeleri baya bi zorlar sanırım. çağrımektubu yazacak aracılık edecek kuruluş yoksa işin zor. çalışmaya gitçem dediğin zaman nerde çalışcaksan orası yazı yazsın gibi şeyler isterler.
-
maddiyatı düşünenler için genelde anadili ingilizce olan malta tercih ediliyor hocam. italyanın hemen altında bir ada.
-
İngiltere konusunda "enes" nickli muride pm atabilirsin.
-
Hocam iki ay önce katıdığım bir fuarda aldığım bilgilere göre en ugun fiyat veren yer malta. Konaklama dahil 3 ay 15-16 bin lira arasıydı eğer yanlış hatırlamıyorsam, tabi uzun zaman geçti kurumarı arayıp teyit etmek gerek.
-
Malta ya kimse idi demiyor. haberin Ola. Turk ogrenci cokmu$.
-
Bintang_Merah bunu yazdı
hangi ülkelerde ingilizce öğrenebilir. ingiltereyi 2. planda düşünürsek.
ve ingilterede 6 ay kalmak için ne yapılması gerekir ve ingilterede çalışmak için ne yapmak gerekir otelcilik sektöründe.
turist olarak ne kadar kalınabilir ve vize olayı ile nasıl gidilebilir.
slm bilmiyorum düşünürmüsün ama gene de söylemek istedim. benim bir arkadaş iş kurmuş gemi de çalışma falan ve ingilizce bilmeyenlere ingilizce öğretiyor lar ve çalıştırıyorlar 2000-8000 arası maaş alıyorsun ama TL mi başka bir şey mi hatırlamıyorum. ilgilenirsen arkadaşla karşılaşırsam nette bilgilerini sana ulaştırırım ayrıntılı bilgi alırsın kendisinden. 214 geminin falan kendisinin sorumluluğunda mı ne öyle bir şeyler demişti ben ilgilenmediğim için oralı olmadım. -
akılsızlardan bilgi alma kafana göre takıl önceki konunda bebeye beliğe laf anlatamam diyosun buraya gelmiş akıl alıyosun