İngilizce Öğrenmek İçin (İstek)
-
slmlar millet
listening'imi geliştirmk için döküman arıyorum.
yardımlarınız için tesekkürler..
-
Sana bildiğim kadarıyla anlatayım:
Vat is yor neym? Adınız nedir?
Hav ar yu? Nasılsınız?
Ayen fayn... Ben iiim... -
Gereksiz gevezelik yapma Leblebi, bu bölüm Geyik değil!
-
:) şaka amcaolu bilmiom valla...
-
Her yerde olduğu gibi burada da cıvık adamlar cıkabiliyor.
qral kardeş listeningimi geliştirmek istiyorum demişssin bunun için içinde bulunduğun şehrin Sahaflarına git orda ingilizce kitapların kasetleri vardır büyük ihtimalle istersen kitabı da alırsın birlikte çalışırsın. Mümkün olduğunca Film satın al (indir) Türkçe altyazılı olsun kendini geliştirdikçe altyazısız ingilizce filmlere geçebilirsin. Daha sonra BBC ve CNN i takip et. BBC"den sıkılırsan BBC Prime"a geç. Yabancı Belgeseller izle. CNBC-e deki tüm filmleri izle bi gelişme olacağına inanıyorum. Hadi kolay gelsin. -
eywallah sağol birader..
-
Bunun için en iyi yöntem bol bol altyazılı film izlemek bildiğim kadarıyla. Ayrıca ingilizce şarkılar dinleyip dinlerken sözlerini takip etmek yararlı oluyor.
-
Basit ingilizce hikaye kitapları var,onlarda kelime ve cümle bilgisini geliştirmek için işe yarıyor,zamanla seviyelerini arttırabilirsin.Biraz birşeyler öğrendikten sonra pratiğini geliştirmek için bulabilirsen turistlerle sohbet et,sakın utanma,zaten çoğu bunu garipsemiyor bile,ben öyle yapıyordum,epey işe yarıyordu.
Toplam Hit: 921 Toplam Mesaj: 8