folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İngilizce Öğrenmeliyim

İngilizce Öğrenmeliyim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    M1KROP
    M1KROP's avatar
    Erkek

1-2 ay içinde okuduğum makaleleri anlayacak kadar ingilizce öğrenmek istiyorum.

Ne yapmam gerekir?

Hayatımda gördüğüm en güzel kadın. Sizcede öyle değil mi: http://www.yonkis.com/mediaflash/alba.htm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek

Grammeri calistiktan sonra penguen yayinlarinin en basit kitaplarindan basliyarak gun 1 tane kitabini bitirip bilmedigin kelimelerin anlamlarini ogrenmelisin. Zaman harcamalisin.

Ogrenmen icin ilgini cekmesi lazim, ilgini cekmesi icin istemen lazim, istemen icin ihtiyacinin oldugunu dusunmen lazim.

`Ihtiyacinin oldugunu dusundugun sey` < `Asil yapmak istedigin sey` ise ingilizceyi ogrenebilirsin. Yani hack dokumanlari icin ogrenmek istiyosan gayet zor ogrenirsin, is icin lazimsa daha kolay ogrenirsin, amerikada yasiyicam ben diyosan daha kolay ingilizce ogrenirsin. Hedeflerini yuksek koy ve zaman dilimini kisa tut.

Bana gore grammerin ana hatlarini ogren sonra ilgini ceken bi kitabi okumaya basla. Ilk cumleden tokezlemeye basliyican, bilmedigin kelimeleri anlamlariyla bi kagida yaz. Gunde en az 100 kelimelik hedef koy.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    5 senedir turizimde çalışıyorum turizim lisesi ve myosu okudum halada okuyorum hala tam olarak ingilizce öğrenemedim sen geç kalmışsın biraz...

l enfer c est les autres Sartre ...
Toplam Hit: 537 Toplam Mesaj: 3