Ingilizce Pdf.Dosyasını Türkçeleştirme?
-
arkadaşlar elimde bitane ingilizce hazırlanmış Pdf dosyası var bunu türkçeye çeviren bi kaynak program varmı
dosyanın içeriği çok büyük satır satır yapmam mümkün değil.
dosya formatının çevirilebildiğini biliyorum.içeriği yazıları çevirebilecek bi kaynak varmı?
bu şekilde bi ihtiyacı olan oldumu.?
-
dosyayı internetten indirdi isen ve url sını bılıosan google amcanın translate ıne sor o bılıo şahsen ben bi kaç kere denedim oldu da.Ama dosya boyutu cok buyuk oldugunda cevıremıo sanrım ıngılızcesı cok ıyı deıl heralde
-
Öncelikle çevirinin tarzancadan öteye geçmeyeceğini söyleyim.
Şöyle bişey yapılabilinir.
pdf dosyası word dosyasına (.doc) çevrilir.
Word dosyasındaki yazılar Simka çeviri,Tunka Çeviri,Sametran programlarıyla türkçeleştirilir.
Çevirilerden en uygunları yeniden derlenir.
-
bende de 400 sayfalik bi pdf var ingilizce.sirket prosedurleri oyle bi kaynak olsa iyi olur
acep dosya uzantisini degistirip dosyaismi.pdftr gibi bisi yapsak olmas mi ? pdf yi acklesek falan ? farkli bisiler mi yapmak lasim illa ? :D
-
clogu bunu yazdı:
-----------------------------
dosyayı internetten indirdi isen ve url sını bılıosan google amcanın translate ıne sor o bılıo şahsen ben bi kaç kere denedim oldu da.Ama dosya boyutu cok buyuk oldugunda cevıremıo sanrım ıngılızcesı cok ıyı deıl heralde
-----------------------------koptum ya "sanırım ingilizcesi çok ii değil herhalde" haha :D
-
karizma_18 bunu yazdı:
-----------------------------Behringer in sitesinden bi kullanma kılavuzunu türkçeye çevirip bizim elemana gönderecektim okumadan direkt gönderdim. Hiç sallamıyorum bir cümlenin türkçesi söle biseydi "sol çıkştan veren otobus sag kanallın çakar değerini bilir otobüs ses olmaz." al sana türkçe çeviri...:D
-
clogu bunu yazdı:
karizma_18 bunu yazdı:
-----------------------------Behringer in sitesinden bi kullanma kılavuzunu türkçeye çevirip bizim elemana gönderecektim okumadan direkt gönderdim. Hiç sallamıyorum bir cümlenin türkçesi söle biseydi "sol çıkştan veren otobus sag kanallın çakar değerini bilir otobüs ses olmaz." al sana türkçe çeviri...:D
-----------------------------ehehahehae
dosyayı yükledim biraz tırtıklandı biraz düşündü,dosya boyutu çok büyük çeviremem dedi