İngilizce Pratik Lazım
-
bana ingilizcemi pekistirmek için istanbulda pratik lazım.Yazın iş falan bulursam orda calıscam.Para muhim değil.İng. var orta seviye bunu speakingle pratik yapmam lazım.Mümkünse yabancılarla olmalı.
-
www.omegle.com
-
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------
www.omegle.com
-----------------------------Stranger: heyyxYou: yepYou: i'm hereYou: how r u?Stranger: im fine thanks youYou: not badStranger: goodYou: do you really a stranger?Stranger: doesnt make sensStranger: eYou: why?Stranger: its a question that has no answerStranger: yes i am a strangerStranger: yes i am talking to oneStranger: what else can i say?You: you're right :)You: sorryStranger: its ok (:You: well,where are you from?Stranger: england.. you?You: indianYou: did you ever see here?Stranger: nopeYou: what is your sex?Stranger: femaleStranger: youYou: i'm lesbianYou: so we can tell femaleStranger: coolStranger: im lesbian tooYou: but i'm notYou: i'm male but if you wanna sex i can fuck youYou: my dick is in my handStranger: omg you turn me onYou: yes,i can turn to you my dickYou: and you can suck isStranger: I WANNA FUCK YOUStranger: OMG GET HERE NOW!You: you can suck my dickYou: it's so bigStranger: YESYou: içine verdim mi nevrini döndürürüm seninYou: dünyan şenlenirStranger: woahStranger: dont speak indianStranger: sorryYou: open cmaYou: camStranger: i cantYou: but you can send me o photo of you
Düzenleme :
Stranger: heyYou: heyYou: how r u?Stranger: ffrom+You: parisYou: and you?Stranger: germany win the song conestStranger: haahahah we are the bestYou: yesYou: you're rightYou: what is your sex*You: ?Stranger: maleYou: senin avradını sikerim amına çaktığımın führeriStranger: fuckin turky
Bu piç nasıl anladı lan :/ -
livemocha.com gir üye ol biraz incele çok işine yarar ...
-
lets speak then i can help u george :)
-
by_furkan bunu yazdı:
-----------------------------livemocha.com gir üye ol biraz incele çok işine yarar ...
-----------------------------para istiyo mu bu ?
-
evet hacı omegleye gir. ben ordan dolu kız yaptım tabi konuşmak için :| sana msnlerini verem istiyosan. en son hasılatım avusturalyalı istanbul düşkünü bi foto mankeni (:
-
ingilizce filmleri ingilizce altyazıyla izle hocam çok faydasını görürsün... her gün bi tane izle bir ay sonra sağdan soldan yabancı birilerini bulup konusmaya başla yabancı forumlara takıl.önce gülerler ne demek istyo bu diye ama öğrenirsin