İngilizce Site İçin Türkçe Host?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

S.a beyler böyle bir düşüncem var adsenseden kazanç sağlama umuduyla ingilizce bir site açmayı düşünüyorum ve her an vaz geçebilirim, host yabancımı olmalı seo için? Birde aklıma takılan birşeyler var;

amerikan vatandaşları ingilizce biliyo kafalarına göre süper siteler yapabilir, çalışmadan geçinebilirler ama web master forumlarında bizim adamlar ingilizce siteyle köşe olmuş durumdalar nası mantık bilmiyoru

birde şöyle bir düşüncem var en kötü site bile adsense günlük 0.1 dolar alır dimi, yani aylık x30 =3 dolar, adsense 500 site açma sınırı var (sınır tanımam) 3x500=1500$ yani 3.000tl ediyor, bu iş nasıl oluyor, beynim fatal error veriyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    SeyhSamil bunu yazdı

S.a beyler böyle bir düşüncem var adsenseden kazanç sağlama umuduyla ingilizce bir site açmayı düşünüyorum ve her an vaz geçebilirim, host yabancımı olmalı seo için? Birde aklıma takılan birşeyler var;

amerikan vatandaşları ingilizce biliyo kafalarına göre süper siteler yapabilir, çalışmadan geçinebilirler ama web master forumlarında bizim adamlar ingilizce siteyle köşe olmuş durumdalar nası mantık bilmiyoru

birde şöyle bir düşüncem var en kötü site bile adsense günlük 0.1 dolar alır dimi, yani aylık x30 =3 dolar, adsense 500 site açma sınırı var (sınır tanımam) 3x500=1500$ yani 3.000tl ediyor, bu iş nasıl oluyor, beynim fatal error veriyor.

Sen 5 siteyle ilgilen bakalım, 500 siteymiş :))

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    SeyhSamil bunu yazdı

Sen 5 siteyle ilgilen bakalım, 500 siteymiş :))

neyiyle ilgilencem hacı ya vaktim bol, açarım blogspottan her gün 50 tanesine içerik yüklerim koyunmu güdüyoz sanki 500 siteymiş diyon

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

benim adsense hesabı boş durmasın diye blogspotdan 5 site açtım isimlerii bile unuttum ama hiç bir geliri yok ilk zamanlar 30 40 kişi girerken şimdi max 5 kişi giriyomuş ve gelir 0 :D 

imza
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    sahinka bunu yazdı

benim adsense hesabı boş durmasın diye blogspotdan 5 site açtım isimlerii bile unuttum ama hiç bir geliri yok ilk zamanlar 30 40 kişi girerken şimdi max 5 kişi giriyomuş ve gelir 0 :D 

50 tane domainli açarım o da olur.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Milletin yaptığıda buna benziyor, yalnız 50 ya da 500 siteyle birden ilgilenmek yerine 70-80 tane paravan blog açıp ana siteye link veriyorlar. Bir ya da birkaç site üzerine yoğunlaşıyorlar.

vatandaşa kafam girsin!..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

bi zamanlar adamın biri 1000 blog açmıştı hepsinden ortalama 1$ gibi bir şey geliyordu. onu hatırladım ama bence çok zor iş 500 site nedir 3-5 tane olur en fazla ki içerik güncelliği şart.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

mına kodumun adsensesi yüzünden internet çöplüğe döndü ya.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Bu arada kurduğun mantık doğru olabilir benim sitelerden birindeki adsense performans şöyle:

18 Eyl 2013 Çar
    136
    0
    0,00%
    —
    0,05 $
    0,01 $

19 Eyl 2013 Per
    175
    0
    0,00%
    —
    0,03 $
    0,01 $

Hiç tıklama olmadan sadece 136 ve 175 gösterime 0.01 $ vermişler.

Uzun lafın kısası denemekte fayda var.

telekom tarafından 22/Eyl/13 00:39 tarihinde düzenlenmiştir

vatandaşa kafam girsin!..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Erkek gorunumlu bayandan Dogan gorunumlu sahin gibi olmus baslik. Uykum var galiba.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 922 Toplam Mesaj: 10