İngilizce-Türkçe Çeviri Yardım
-
Hocam aşağıdaki metni translateden halledemedim çok saçma çeviri yapıyor . Bilenler yardım ederse sevinirim
Model detail base is different form geometric model base; it bases on complete model whose model precision is one. Acording to model precision, it is constituted by details which the remaining that the basic model compressed the rough model. So , it can avoid generating the same basic model in the geometric model base. The model in the model detail base is divided into several parts, its construction way is the same as geometric model base
-
updullah
-
biraz işim var bitince bakacam hocam
edit : hocam konu ne hakkında onuda bi sölersen daha kolay yapılır
-
hocam uzun bi çeviri varda konu herhalde sanal prototipleme vs teknik konular vs
-
Model detayı geometrik modelden farklıdır.o tamamen modelin hasasiyetine bağlıdır.model hassasiyetine göre,bu detaylarla oluşturulacak model arda kalan kaba taslak modelin içine sıkıştırılır.yani basit model, geometrik modelin içinde oluşmaktan kaçınabilir.model,model detaylarında bir kaç parçaya ayrılır.bu yapı geometrik model yapısındaki gibidir
böle olması gerekiyor.aslında ha güzel olabilirde ugrasmak lazım..ama burdanda anlarsın ne demek oldugunu.hoş ben konuyu bilmediğim için bişi anlamadım:D model diince aklıma manken fln tarzı seler geldi :D