İngilizce Ve Almanca Kursu
-
Bu dönem bu kurslara başlamak istiyorum ingilizcem intermed. seviyesinde gibi up da olabilir neyse sizce bu eğitimi iyi veren karşılığını alabileceğim hangi kurum ?
2. olarak yazın Almanca kursuna başlamayı düşünüyorum Almanca'mda başlangıç seviyede yani nasıl okunur harfler nedir falan filan grammer diyemesemde teknik kısmı hakkında az buçuk lise bilgim var :) sizce başlangıç için nereler uygundur
-
-
up
-
u
-
6 ay kadar almanca kursuna gittim haftanın her günü teorik olarak bilgileri aldım ama turistin biri yol sorarsa cevaplayamam bu sebeple 10 gün sonra avusturyaya gidiyorum 2 sene oradayım almanca ingilizce + ispanyolca öğrenicem tavsiye ederim
-
Hocam Baslangic seviyesinde almanca almak istiyorsan esasinda kendin bile yapabilirsin bunu, İngilizcen var zorluk cekmessin.
ama ille kursa gidecem diyorsan goethe ye git.
6 ay bende kurs aldim zevkli bir dil. -
yo kursa gitmem zorunlu değil almanca için ama başlangıç olarak dedim yani öğrenip orda bırakmıcam sürekli seviye atlamayı düşünüyorum.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar ing. kursu için bilgisi olan var mı ben just eng. düşünüyorum ama şu daha iyi diyebileceğiniz başka bi yer varsa onu da göz önünde bulundurucam
-
ben bakırköy dilko'dayım fena değil ama biraz pahalı , british english için iyi diyordu bi arkadaş fiyat performans açısından çok iyi gelmişti kulağa,bi araştır derim,ki intermediate'san wall street'le bi görüş , ordan çok memnun herkes .